Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Γυναίκες γίνονται σκλάβες του σεξ για την τζιχάντ!

Γυναίκες γίνονται σκλάβες του σεξ για την τζιχάντ!
Ο «σεξουαλικός ιερός πόλεμος» του ISIS
Ερχονται σε επαφή με δεκάδες άντρες και συνήθως επιστρέφουν πίσω έγκυες...
Δολοφόνοι, βιαστές, ακραίοι, απάνθρωποι. Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους με αφορμές όπως οι ιστορίες φρίκης από τους Γεζίντι στο βόρειο Ιράκ ή πολύ πιο πρόσφατα με την εκτέλεση δι' αποκεφαλισμού του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.

Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν εμποδίζει κάποιες γυναίκες να ταξιδέψουν μέχρι το Ιράκ και τη Συρία, εκεί όπου δηλαδή έχει εξαπλωθεί η δράση του Ισλαμικού Κράτους, για να προσφέρουν όχι τις πολεμικές αλλά τις... ερωτικές τους ικανότητες στους τζιχαντιστές υπακούοντας σε μια μορφή σεξουαλικής τζιχάντ. Οι γυναίκες αυτές, μάλιστα, προέρχονται από όλο τον κόσμο με τελευταίες τρεις Μαλαισιανές οι οποίες, όπως δήλωσε, αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, ταξίδεψαν στη Μέση Ανατολή για να «ανακουφίσουν» τους μαχητές.

Η φετβά Jihad Al-Nikah φέρεται να έχει εκδοθεί από έναν Σαουδάραβα κληρικό το 2013 και καλεί τις σουνίτισες γυναίκες να βοηθήσουν με τα... χάδια τους τους μουτζαχεντίν που μάχονταν κατά του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία παρά το γεγονός ότι οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι απαγορευμένος καρπός για το Ισλάμ.

Η πρώτη δημόσια αναφορά για την πρακτική αυτή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 από τον υπουργό Εσωτερικών της Τυνησίας ο οποίος υποστήριξε ότι Τυνήσιες που έχουν ταξιδέψει στη Συρία για τη «σεξουαλική τζιχάντ», κάνουν σεξ με 20, 30 ή 100 μαχητές με ορισμένες από αυτές να επιστρέφουν στη χώρα τους έγκυες.

Ορισμένοι, πάντως, θεωρούν ότι ο όρος σεξουαλική τζιχάντ δημιουργήθηκε από το καθεστώς Άσαντ για να στρέψει αλλού την προσοχή μολονότι τζιχαντιστές που έχουν μιλήσει στην τηλεόραση της Τυνησίας αναφέρουν ότι είναι μια πραγματικότητα.

Υπαρκτή ή ανύπαρκτη η συγκεκριμένη φετβά έχει, πάντως, χρησιμοποιηθεί από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ως δικαιολογία για βιασμούς γυναικών στις πόλεις τις οποίες έχουν καταλάβει καθώς ψάχνουν πόρτα-πόρτα για γυναίκες -παρθένες ή μη- ώστε να ενταχθούν στη τζιχάντ και να εξαγνιστούν μέσω της ερωτικής επαφής με τους αντάρτες.

19 σχόλια:

  1. Οι μουσουλμάνες ειναι λιγάκι πιο μπροστά στο σεξ απο τις δικές μας απο ανέκαθεν ..οταν οι Τουρκάλας το είχαν ξυρισμένο οι Ελληνίδες δεν ξέρανε τι ειναι ξυράφι ...μπορεί να ηταν δύσκολη η ξενιτιά αλλα περάσαμε και καλα την δεκαετία του 80 στο Μόναχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπα ρε μεγαλε κρατησου λιγο τωρα.Ελληναρα εσυ εσπρωχνες και στο μοναχο.

      Διαγραφή
  2. Εφυγα παλιοελληναραδες παω στην ISIS για να θυσιασω την παρθενια μου και να δω και εγω επιτελους λιγη χαρα στα σκελια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι κριμα να μην ειναι τωρα ο Τζ. Μπους και τα γερακια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχουν ηλιθιες ,μαζοχες ,μητρομανεις κ.λ.π. Σιγα μη δεν πηγαιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι... το ξυράφι σε ανδρες γυναικες είναι αποκύημα της φαντασίας των ταινιών πορνών των τελευταίων 2 δεκαετιών που σπεύδουν όλοι οι διανοητικά ανάπηροι να καθιερώσουν σόνι και ντε σαν μαστ... το μη ξύρισμα ήταν το φυσιολογικό για αιώνες... στην γερμανια το '80 να κατσουν σε ελληνα που τον εβλεπαν σαν πακιστανο δυσκολο..άλλο τα καλοκαιρια και ο χαβαλές στην ελλαδα...

      Διαγραφή
    2. τις απαγαγουν ρε ανοητε. δεν πανε απο μονεσ τους, ελεος.

      Διαγραφή
  5. Το κανουνε για την αριστερη ιδεολογα τους.Πως αλλιως θα χτυπησουμε τον ρατσιμο; Οι εν Ελλαδι αριστερες προτιμουν τους αρτι αφιχθεντες απο Αλβανια και Πακισταν που σκυλοβρωμανε.Τους καθονται μονο και μονο για να πολεμησουνε τον ρατσισμο και τον πουριτανισμο(γενικα μισουνε την καθαριοτητα αυτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσες ειναι ισλαμοφιλες (συριζοδημαρουραιες της ανταρσυας αναρχιας οιΚΩΛΟγων) να πανε. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανείς όμως από τους σχολιαστές δεν υποδεικνύει τον πραγματικό ένοχο για την κατάσταση στην Συρία στο Ιράκ κλπ. Καταφέραν οι τεχνίτες της Δύσεως να τους βάλουν να φαίνεται ότι από μόνοι τους αλληλοσκοτώνονται. Όπως είχαν κάνει και στις περιοχές μας μετα τον Β Παγκ.πόλεμο. Που μας έβάλαν και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας (ακόμη και τώρα, αν δείτε κάτι σχόλια πιο πάνω θα καταλάβετε), και αυτοί -ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ- απολάμβαναν τα ωφέλη του δήθεν ειρηνοποιού. Τα ίδια φτηνά και γεμάτα αίμα κόλπα τους χρησιμοποιούν και τώρα και ακόμη ο κόσμος τους ανέχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνώ με τους προαναφερόμενους θα πρέπει η Δύση να δει το θέμα σοβαρά με τους ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μόνες τους πάνε ανόητε. Διάβασε το άρθρο

      Διαγραφή
  9. Ασχετο, αλλά ωραία γεμάτα μπούτια και ωραίο καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν φίλε διακατέχεσαι από ιδεοληψίες και όχι αγάπη για το συμφέρον της χώρας εκεί καταλήγεις... Κανείς άλλος από την κούτρα σου δεν σου επιβάλλει να είσαι κομμουνιστής, δεξιός, αριστερός, πουτινόφιλος,δυτικόφιλος κλπ και να τρώγεσαι σαν τον ηλίθιο για τα συμφέροντα άλλων ή απατηλές ιδεολογίες.

      Διαγραφή
  10. Πως κάνετε εσι ρε μόνες τους το επιζητούν ! Υπάρχουνε γυναίκες έκφυλες μητρομανεις γκαφλιαρες που ειναι πολύ όμορφες και άγριες ξεκολιαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σιγουρα πρεπει να κανει κατι με τους ηλιθιους που μενουν αφωνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...γκαφλιαρες που ειναι πολύ όμορφες και άγριες ξεκολιαρες..." Απλά προσκυνώ...Τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...και με τους ηλιθιους που υπογραφουν με τη θυρα οπαδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να ξεμπερδεύουμε με τους Ισλαμοκαννιβαλους και τις ισλαμοπορνες μια και καλη με πεντε B52 φορτωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου