Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η Abercrombie & Fitch βγάζει το λογότυπο από τα ρούχα της

Φαίνεται πως δεν πουλάει πια.Οι έφηβοι αγοραστές δεν προτιμούν πια τα σπορ ρούχα της εταιρίας και οι μετοχές της πέφτουν στο αμερικανικό χρηματιστήριο

Με το να αφαιρέσει από τα ρούχα της το σήμα κατατεθέν της, το λογότυπό της δηλαδή, πιστεύει η αμερικανική εταιρία ρούχων Abercrombie & Fitch ότι θα βάλει φρένο στην πτώση που σημειώνει η μετοχή της στο χρηματιστήριο, όπως μεταδίδει το Associated Press. Αυτό βέβαια είναι επακόλουθο του γεγονότος πως σύμφωνα με έκθεση της αγοράς, οι έφηβοι, που είναι το κοινό στο οποίο κυρίως απευθύνεται η εταιρία με τα σπορ ρούχα, της γύρισαν την πλάτη.




Μπορεί εκ πρώτης όψεος να μην φαίνεται σημαντική αλλαγή, όμως τα πράγματα γίνονται διαφορετικά όταν αναλογιστεί κανείς ότι όλα τα μπλουζάκια και τα φούτερ της εταιρίας έφεραν το λογότυπό της!




Το λογότυπο Abercrombie&Fitch δεν θα αναγράφεται πλέον στα ρούχα της εταιρίας:






Τα ρούχα της Abercrombie & Fitch, που θεωρούνται ακριβά, έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα και από αλυσίδες όπως η H&M, γνωστή για τα πολύ φτηνά μπλουζάκια που διαθέτει προς πώληση.




Σύμφωνα εξάλλου με τις τελευταίες μελέτες, οι έφηβοι πλέον περνούν περισσότερο χρόνο ψάχνοντας τις αγορές τους και καταλήγοντας στον καλύτερο συνδιασμό τιμής και ποιότητας.




Οι αλλαγές στην A&F ειναι ήδη ορατές στην φθινοπωρινή κολεξιόν, όπου η αναγραφή του λογοτύπου έχει μειωθεί στο μισό, ενώ αναμένεται να επεκταθεί κι άλλο το επόμενο διάστημα.




Η μετοχή της A&F έπεσε σχεδόν 5% ή 2,13 δολάρια στα 41,87 δολάρια την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου