Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μαζί με χρήματα και ασημικά έκλεψε και το... λάδι!

 Μαζί με χρήματα και ασημικά έκλεψε και το... λάδι!Συνελήφθη ένας 30χρονος τσιγγάνος
Ακριβώς έναν χρόνο χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εξιχνιάσουν την
κλοπή που είχε γίνει πέρυσι τέτοιες μέρες στο σπίτι ενός 60χρονου στην Άμφισσα. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ φυσικά δεν βρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Ο 30χρονος τσιγγάνος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, είχε καταστρέψει τα παράθυρα του σαλονιού και της κουζίνας για να τρυπώσει στο σπίτι! Τελικά, τα κατάφερε και άρπαξε «ζεστά» μετρητά ύψους 5.000 ευρώ και διάφορα ασημένια αντικείμενα αξίας 400 ευρώ.

Όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτά, αλλά φεύγοντας πήρε μαζί του και ένα δοχείο το οποίο περιείχε 30 κιλά ελαιόλαδου! Όταν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της έρευνας, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε ξοδέψει τα χρήματα και καταναλώσει το λάδι, ενώ είχε πουλήσει σε άγνωστό τα ασημικά.

*** Στα χέρια ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος έπεσε ένας 48χρονος Αλβανός «κυνηγός» μετάλλων, λίγη ώρα αφ' ότου είχε τρυπώσει στην αγροτική κατοικία μιας 82χρονης στις Μηλιές Μαγνησίας και άρπαξε οκτώ φύλλα λαμαρίνας. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 48χρονου και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου