Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ

Πρώτη Δημοσίευση: 26.08.2014
ΣΠΑΤΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.…29735…
ΠΡΟΣ:
Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Σπάτων – Αρτέμιδος και
Τακτικά μέλη Συμβουλίων
Δημοτικών Κοινοτήτων
Σπάτων - Λούτσας & Αρτέμιδος (Λούτσας)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων
συνδυασμών, σύμφωνα με την υπ’αριθμ.885/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Πνευματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ», οδός Στ. Μπέκα 7 Σπάτα, την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 στις 12:30 μ.μ., ώστε σε δημόσια τελετή, να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 52 του Ν. 3852/2010 ορκωμοσία.

Θα παραστεί και θα τελέσει τη θρησκευτική ορκωμοσία ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.

Ο ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠ. ΜΑΡΚΟΥ

9 σχόλια:

  1. Το κομμούνι θα ορκιστεί ή τον χαλάει η παρουσία του δεσπότη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν οργανώνουν ορκωμοσία στην αυλή του "Γραβιέρα" στον Άγιο Νικόλαο με dj και "νταπαντούπα" για μουσική υπόκρουση; Έτσι κι αλλιώς αυτός ο όρκος δεν απευθύνεται στην προάσπιση του συμφέροντος των δημοτών, αλλά μάλλον κάποιων άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΥΝΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!!!ΟΛΟ ΜΠΗΧΤΕΣ Κ ΚΑΚΚΟΛΟΓΑ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΑΔΙΚΟ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΣΚ,ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ.ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ......

      Διαγραφή
    2. Μένω Άγιο Νικόλαο... Κάθε ΠΣΚ φεύγω απ' το σπίτι γιατί είναι μη κατοικήσιμο από τα εκκωφαντικά "μπαπαμπούπα" των κολάδικων της παραλίας!!!!! Ο "μουγκός" έδωσε πριν καλά καλά αναλάβει "παράταση" σε αυτό αίσχος και απ' ότι φαίνεται ο εφιάλτης που ζω τώρα, παίρνει "παράταση" για άλλα πέντε χρόνια... Και εσύ μου λες να ευχηθώ;;;;;;;;; Μόνο στα βαριά "Γαλλικά" θα "ευχηθώ" και ανάθεμα την στιγμή που επέλεξα το κωλοχώρι για να χτίσω το σπίτι μου!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Βάλε και την βαζελίνη σου να ησυχάσεις .

      Διαγραφή
  4. Να ειναι καλα ο Δημητρακης που τον βγαλαμε με 61% που ψηφισε να μην τουν παρουν την Αδεια και τον Προσταυει και ο Κατσαλιρος με απιστευτα ψεμματα να μην κρεμασουμε τον νεο γιατι δεν φταιει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλα οι Αλχημειες του ΝΟΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΗΝΣΑΣ ΝΟΙΖΕΙ..Ο ΒΟΥΤΟΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΧΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΔΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου