Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Μια χαρμόσυνη διαπίστωση από το εκλογικό αποτέλεσμα

Είναι υπεύθυνος για : Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα του Δήμου και τα θέματα προγραμματισμού και ανάπτυξης - Την αγροτική πολιτική και την αλιεία - Την αποχέτευση - Την παιδεία και την σχολική στέγη - Τον Αθλητισμό - Τον Τύπο και τις Δημόσιες Σχέσεις - Τα θέματα συμμετοχής του πολίτη.
Αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα εξορίζει και εξοβελίζει τον γνωστό "τουρίστα" Χρ.Γ.Μάρκου.  Έναν άνθρωπο που επί σειρά ετών διατέλεσε αντιδήμαρχος.
 3,5 χρόνια ήταν Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Δήμου καταδίκασε τον δήμο και την παράταξή του στον πλήρη αφανισμό και την ολοκληρωτική απαξίωση.
Άπειρες φορές είχαμε καυτηριάσει την απόλυτη σιωπή στην οποία είχε υποτάξει ολόκληρη την δημοτική αρχή με την ανοχή του Λουδοβίκου.

Τα λόγια μας δεν έπεσαν στο κενό. Οι ψηφοφόροι του δήμου μας τον έφεραν στην 8η θέση με μόλις 370 ψήφους.
Η νίκη της «Νέας Εποχής» τον υποχρεώνει να απέχει οριστικά από οποιαδήποτε καθήκοντα στον δήμο. Μπορεί να μην γίνει αντιληπτή η απουσία του, μια και είχαμε συνηθίσει σε αυτή, αλλά ένας απών αντιδήμαρχος είναι ίσως πιο καταστροφικός από έναν ανάξιο.

Δείτε όλα του τα καθήκοντα και πείτε μας σε ποιο ήταν υπαρκτός.  

26/5/14 11:19 μ.μ.

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ,Η ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΠΗΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΗ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΘΙΚΙ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ,ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΝΥΧΤΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την βαζελίνη την πήρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΛΟΓΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!

      Διαγραφή
  3. Τελικά δεν μας είπε κανείς έχουν καμιά συγγένεια ο Χρήστος και ο Δημήτρης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕΕΕ πως δεν εκανε,,,,
    εβαλε την αθλητικη δημαρχιακη εξεδρα σε καφετερια
    εδωσε συνεντευη τυπου για το ΚΕΛ για να αναγγειλει την υποψηφιοτητα κατσαλιρου,Αφησε τα παιδια να κανουν μαθημα στο προαυλιο .δεν ειδε βοθρους να πεφτουν στην θαλασσα ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ 2012 και το 2013 εστειλε αλλο δελτιο τυπου με τα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ..Απαγορευσε την ψηφοφορια στην επιτροπη ΔΙΑΔΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ. Αυτην που την κατηγγελε στην περιφερεια Ο ΝΥΝ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΣ απο τους δημοτες λουτσας...Ποθουλακης....
    τι διαβολο μονον εγω θυμαμαι τοοοοοοσαααααα?
    ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ.Γιατι δεν πηγε στην λουτσα να βγει και αυτος?ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ...την αλλη φορα ολοι στην λουτσα με μικρο επιμενω.
    Δεν μας φταινε οι συγγενειες,,τα μυαλα μας μας φταινε,,,,και οι Σπαταναιοι ,ο Ποθουλακης και ο Αριστογειτονας....
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ....ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ...ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ....ΚΑΙ .. ΠΟΛΛΩΝ ΨΗΦΩΝ .......
    Εσταξε η ουρα του ποντικου στο λαδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου