Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μπήκε στο ΕΜΠ με 19.784 χωρίς φροντιστήριο! Γιώργος Βαμβακάς

Φωτο από Facebook.«Στο σχολείο κάναμε καλή προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μη
χρειαστεί να κάνω φροντιστήριο» - «Στη ζωή μου έκανα μόνο φροντιστήριο ξένων γλωσσών», λέει ο Γιώργος Βαμβακάς Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων έβαλε χθες, Πέμπτη, η ανακοίνωση των βάσεων.

Mε 19.784 μόρια ο Γιώργος Βαμβακάς εισάγεται στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, και η δήλωσή του στην «Καθημερινή» πραγματικά εντυπωσιάζει. Ο νεαρός Γιώργος είπε πως «στο σχολείο κάναμε καλή προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να κάνω φροντιστήριο». «Στη ζωή μου έκανα μόνο φροντιστήριο ξένων γλωσσών», συνέχισε ο Γιώργος.

Όσο για την προοπτική μετανάστευσης για σπουδές στο εξωτερικό, ο Γιώργος είναι θετικός. «Ελπίζω, όμως, να μη μείνω εκεί για πάντα. Η χώρα πρέπει να δημιουργήσει τις ευκαιρίες επιστροφής της σημερινής γενιάς, που έχει στο μυαλό της τη μετανάστευση».

1 σχόλιο:

  1. Μπηκε σε ενα Πανεπιστημιο που δεν εχει καν λογω υπαρξης.Οι εξετασεις ειναι Μουφες,τα Πτυχια ειναι μουφες,γιατι μετα το πολυποθητο ΠΤΥΧΙΟ δεν υπαρχουν θεσεις εργασιας για τοσο υψηλη εκπαιδευση στην Ελλαδα.Ειδικα στον τμημα που περασε ο νεαρος δεν υπαρχει καμμια απολυτως καμμια προοπτικη εξελιξης,η μοναδικη περιπτωση χρησεως ριναι να το χρησιμοποιησει για να βολευτει στο Δημοσιο,που αλλου να χρησιμοποιηθουν οι γνωσεις αυτου του μελοντικου επιστημονα?Στο συγκεκριμενο τμημα επρεπε να περασουν μονο οσοι εχουν 19001 και επανω δλδ μερικες δεκαδες αστραφτερα μυαλα.Φορτωνουμε κοσμακη με Πτυχια του 4 και του 5 και αυτοι ζητουν εργασια σαν επιστημονες πια.Πτυχιο κατω απο 18 δεν πρεπει να εκδιδεται,μεχρι να πιασει τον μαγικο 18 και ανω,για να εχου και τα Πτυχια καποια αξια.Τωρα τα αγοραζεις πιο φτηνα και απο κινητο τηλεφωνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου