Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο πρίγκιπας Χάρι κάνει... κούνια με τα δεκάχρονα!

 
Στο Ολυμπιακό Πάρκο της Βασίλισσας που εγκαινιάζεται στο Σάββατο έπαιξε με την ψυχή
του ο νεαρός πρίγκιπας, που είχε για παρέα, εκτός από παιδιά και τον δήμαρχο του Λονδίνου!Ο πρίγκιπας Χάρι της Αγγλίας έχει πολλές φορές εκδηλώσει την... αποστροφή του για τις επισημότητες και τα αυστηρά καθήκοντα του βασιλικού πρωτοκόλλου. Αυτή τη φορά είχε την ευκαιρία, όχι μόνο να το αποδείξει σε άλλη μια ευκαιρία, αλλά και να το... καταευχαριστηθεί!

Αν και φορούσε το κουστούμι του, δεν δίστασε να παίξει σαν μικρό παιδί, μαζί με τα παιδιά που τον συνόδευαν στην πρώτη του επίσκεψη στο Ολυμπιακό Πάρκο «Βασίλισσα Ελισάβετ» στο Λονδίνο, το οποίο εγκαινιάζεται επισήμως το Σάββατο.



Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε κούνια, σκαρφάλωσε στα όργανα γυμναστικής και σε κάθε παιχνίδι της αυτής της απέραντης παιδικής χαράς στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και διασκεδάζοντας με τα παιδιά.



Στην επίσκεψή του αυτή, είχε συνοδό και τον δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος όμως έδειξε να διστάζει να πάρει μέρος σε όλα τα παιχνίδια, ενθυμούμενος προφανώς το... πάθημά του πέρυσι, σε αντίστοιχη περίπτωση, που είχε... «φρακάρει» σ' ένα παιχνίδι.



Ο Χάρι πάντως δήλωσε ενθουσιαμένος για το καινούριο πάρκο «Το λατρεύω! Νομίζω είναι απολύτως καταπληκτικό! Περιμένω να το δω γεμάτο κόσμο»! Όταν ρωτήθηκε αν ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος θα επισκεφθεί το πάρκο, απάντησε «ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να ξαναγίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες εδώ», για να δώσει την πάσα στο δήμαρχο που είπε «να διεκδικήσουμε τους Χειμερινούς»!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου