Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ.
Μόλις μια ημέρα και μια ανακοίνωση, χρειάστηκε ο πάντα βιαστικός, αδιάβαστος, λάθος
και μονίμως απών από την πόλη, επικεφαλής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», για να καταλάβει, μερικώς βεβαίως, τη διαφορά συνθήματος και ονόματος συνδυασμού, και να ψελλίσει διάφορες δικαιολογίες, για τα όσα χθες λανθασμένα πάλι, είπε.
Και πάλι καλά…
Μην αφήνετε τον πανικό από τα μαντάτα που μαθαίνετε, να σας αφαιρεί πολύτιμο χρόνο , από τις εργώδεις προσπάθειες αναπαλαίωσης του συνδυασμού σας, εκδίδοντας ανακοινώσεις που σας εκθέτουν πολλαπλώς.
Θέλει κόπο, τρόπο και χρόνο πολύ για να «μασκάρετε» τα φθαρμένα υλικά και να τα κάνετε να μοιάζουν με καινούργια….
Μια φιλική συμβουλή μόνο: προσέξτε γιατί πολλές φορές η αναπαλαίωση μοιάζει με μασκαράτα…
Και μια κουβέντα για το ποιοι «βούλιαξαν» το δήμο, κατά πως λέτε.
Έχουν όνομα κι επώνυμο και είναι αυτοί που έδωσαν «προίκα» - χρέος στον ενιαίο δήμο Ραφήνας Πικερμίου 3,5 εκ ευρώ, και τώρα ζητούν και τα ρέστα. Σας θυμίζει κάτι ή κάποιον, αυτό; Γιατί οι πολίτες θυμούνται. Είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ έργο! Όσο κι αν το …μακιγιάρετε δεν μπορείτε να κρύψετε την πραγματικότητα.
Στο σπίτι των χρεωμένων, από τα «έργα» και τις ημέρες σας, πολιτών, τουλάχιστον μην προκαλείτε. Η σιωπή είναι χρυσός…
Όσο για τις… συμμαχίες με το χθες, και τις αξίες , ψυχραιμία. Ολοκληρώστε την αναπαλαίωσή σας με το καλό και οι πολίτες, εδώ είναι για να κρίνουν και να συγκρίνουν.
Αξίες ή βαρίδια. Λαθρεπιβάτες ή πλήρωμα. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά.
Έχουμε δρόμο ακόμη. Γρήγορα θα καταλάβετε τι σημαίνει συνεργασία και τι ενεργοί πολίτες. Θα είμαστε εδώ για να σας το θυμίζουμε καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου