Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά

 
Της έπεσε «βαρύ» το make up της Κορομηλά.Το -όχι και τόσο κολακευτικό- σχόλιο της
παρουσιάστριας!Tο show του Μega, "Just the two of Us" που έκανε πρεμιέρα χτες το βράδυ, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «αριστούργημα» τον Γιώργο Θεοφάνους και συνεχάρη τους ανθρώπους του Mega που τον «κλείδωσαν» στην κριτική επιτροπή.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην αλλαγή της εμφάνισης της Ζέτας Μακρυπούλια, λέγοντας χαρακτηριστικά :«Έκανε μια εντελώς κόντρα εμφάνιση, η οποία για εμένα της πηγαίνει πάρα πολύ. Δηλαδή βλέπεις μια νέα, φρέσκια γυναίκα που δεν χρειάζεται να κάνει άλλα πράγματα, γιατί τα έχει κάνει στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δω κι ένα κοντινό». Όσον αφορά την παρουσία της Ρούλας Κορομηλά, οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη επεσήμαναν ότι… κουράστηκαν να την ακούν να μιλάει πολύ. Τότε, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε «Το μακιγιάζ της Ρούλας χθες ήταν πολύ υπερβολικό για εμένα».

Ακόμα, τόνισε ότι της άρεσε ο ρόλος που είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα παρασκήνια, αλλά και η εμφάνιση του πρώην συνεργάτη της, Γιώργου Παράσχου.

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου