Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Θρίλερ με την εξαφάνιση 3χρονου κοριτσιού

Επέστρεψε στο σπίτι της.Χάθηκε από το υπνοδωμάτιό της - «Κάποιος γνωστός την πήρε από το κρεβάτι της», υποστήριζαν οι συντετριμμένοι γονείς της

Αίσιο τέλος είχε υπόθεση εξαφάνισης ανηλίκου στην Αυστραλία που παρέπεμπε έντονα στην απαγωγή της μικρής Μαντλίν που χάθηκε προ ετών από δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πορτογαλία.

Έπειτα από τρεις ημέρες αγωνίας η 3χρονη Κλόε Κάμπελ που είχε εξαφανιστεί από το δωμάτιό της, βρήκε το δρόμο της επιστροφής και ξαναβρέθηκε με τους γονείς της, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μόλις πριν λίγες ώρες μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η μητέρα της, Τάμι Κάμπελ, κοιτούσε την κάμερα και απευθύνεται σε εκείνον που της πήρε μακριά την μικρή της κόρης προσπαθώντας να συγκινήσει τον άγνωστο που τη βύθισε στην αγωνία…

Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια του νέου θρίλερ ήταν η 3χρονη Κλόε Κάμπελ, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι γονείς της την είχαν δει τελευταία φορά το προηγούμενο βράδυ για να της πουν «καληνύχτα».

Συντετριμμένη η μητέρα της, Τάμι, δήλωσε πως ζει έναν ζωντανό εφιάλτη από τον οποίο δε μπορεί να ξυπνήσει, παρακαλώντας όποιον γνωρίζει κάτι για την κόρη της να ενημερώσει την αστυνομία.

«Αυτό που μένει αυτή τη στιγμή είναι η ελπίδα», πρόσθεσε εμφανώς καταβεβλημένη και περιγράφοντας την Κλόε ως «όμορφη, γλυκιά, αξιαγάπητη και αστεία», ενώ έστειλε ένα μήνυμα σε όποιον την πήρε, λέγοντας: «Είχες τα κότσια να το κάνεις, τώρα να έχεις τα κότσια να την φέρεις πίσω».

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι γονείς της 3χρονης διαπίστωσαν ότι δε βρισκόταν στο κρεβάτι της το επόμενο πρωί, ενώ το παράθυρο του δωματίου ήταν μισάνοιχτο και έλειπαν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια της.

Ο πατέρας της μικρής, Γκαρθ Κάμπελ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο απαγωγέας πρέπει να είναι κάποιος γνωστός της οικογένειας, καθώς γνώριζε σε ποιο δωμάτιο κοιμάται η Κλόε.

Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετέχουν και εθελοντές.

Χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία υπόπτων, έχει εκδοθεί συναγερμός για αρπαγή ανηλίκου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ενώ σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η μητέρα της, φορούσε κίτρινο παντελονάκι με καρδούλες και λευκό μπλουζάκι με πεταλούδες και μέλισσες. Οι γονείς της, επισήμαναν ότι η μικρή είχε πάντα μαζί της ένα μπλε παιχνίδι και μία κουβερτούλα.

Η Τάμι Κάμπελ απέκλεισε το ενδεχόμενο η Κλόε να έφυγε από το σπίτι μόνη της, καθώς δεν πήγαινε ούτε στην αυλή χωρίς τη μαμά της.

Όσο για το παράθυρο που παρέμεινε μισάνοιχτο οι γονείς κατηγορούσαν τον εαυτό τους επειδή εκείνο το βράδυ το πιθανότερο είναι να μην το ασφάλισαν καλά.

Ωστόσο, η περιπέτεια είχε ευτυχές τέλος, καθώς όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης η μικρή Κλόε βρέθηκε να περπατάει σε καλή κατάσταση προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δε δείχνει να έχει τραυματιστεί, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστώσει τις συνθήκες της εξαφάνισής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου