Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ραφήνα, Πικέρμι - Οι επτά (πληγές) συνδυασμοί του (Φαραώ)


Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου των 20 χιλιάδων και κάτι κατοίκων σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, διεκδικείται από επτά μέχρι στιγμής υποψηφίους δημάρχους, οι οποίοι για να
κλείσουν συνδυασμούς θα πρέπει να πείσουν 315 άτομα να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτιά τους.
Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή στην τοπική μας κοινωνία που γνωριζόμαστε οι περισσότεροι μεταξύ μας, ο κάθε ψηφοφόρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με αρκετούς φίλους και γνωστούς του που βρίσκονται σε διαφορετικά ψηφοδέλτια και θα συσκεφτεί με τον εαυτό του ποιον θα ψηφίσει ή θα μαυρίσει.
Μέγα μυστήριο πως σε μια εποχή που οι αντιμισθίες των αιρετών έχουν σχεδόν εξανεμιστεί, υπάρχει τόση προθυμία να ρισκάρει κάποιος την ηρεμία του κυνηγώντας την τοπαρχία. Τόση επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ξεπερνά κάθε φαντασία που είθε να είναι για το καλό του ενιαίου δήμου. Γιατί όπως και να το κάνουμε κάτι καλό πρέπει να βγει από τόσο συνωστισμό, εκτός κι αν υπάρξει κλοτσοπατινάδα. 
Μια και το υπάρχον εκλογικό τοπίο μας ευνοεί συνδυάσαμε σκωπτικά τα ευφάνταστα λογότυπα των συνδυασμών σε μια φράση, θέλοντας να δώσουμε μια χαρούμενη νότα στο εκλογικό σκηνικό.
Με το "μέτωπο ψηλά" οι "ανεξάρτητοι πολίτες" κάνουν "νέα αρχή" με" λαϊκή συσπείρωση" και "συμμαχία δημιουργίας" για τη "δημοτική αλλαγή" μιας "σύγχρονης πολιτείας".
Ζήτω Ραφήνα – Πικέρμι!

Διαβάστε περισσότερα: www.pikranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου