Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο ληστής φόρεσε επί τόπου τα ρούχα του θύματος

 
Μόλις πριν από λίγο καιρό είχε αποφυλακιστεί ο 38χρονος κακοποιός, αφού εξέτισε ποινή
κάθειρξης 13 ετών και 32 μηνών.Ο δράστης έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας, λίγο μετά την επίθεσή του σε έναν 20χρονο πεζό τον οποίο επιχείρησε να ληστέψει με την απειλή μαχαιριού.Μόλις πριν από λίγο καιρό είχε αποφυλακιστεί ένας 38χρονος κακοποιός, αφού εξέτισε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 32 μηνών για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κλοπές και προμήθεια ναρκωτικών. Δεν συνετίστηκε, όμως, και άρχισε αμέσως τις ληστείες στους δρόμους της Πάτρας!
Ο δράστης έπεσε ξανά στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας, λίγο μετά την επίθεσή του σε έναν 20χρονο πεζό τον οποίο επιχείρησε να ληστέψει με την απειλή μαχαιριού, αλλά εκείνος το έβαλε στα πόδια και του ξέφυγε. Όπως διαπιστώθηκε, είχε ληστέψει με τον ίδιο τρόπο άλλους δυο νεαρούς τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Μάλιστα, έναν 19χρονο τον υποχρέωσε να τον οδηγήσει στο σπίτι του, όπου τον χτύπησε και άρπαξε 135 ευρώ, το κινητό του, μια... κιθάρα, ένα μπουφάν, ένα ζευγάρι παπούτσια και τέσσερις μπλούζες!
Ο θρασύς κακοποιός φόρεσε επί τόπου τα ρούχα και τα παπούτσια του νεαρού και έφυγε αφήνοντας πίσω τα δικά του! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όμως, τον ταυτοποίησαν ως δράστη και αυτής της ληστείας χάρη στο γενετικό υλικό του που βρήκαν στα ρούχα. Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών κατά εξακολούθηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου