Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Διακοπή συνεργασίας με τον κ. Δ.Πνευματικάτο

Οι συνεργασίες συνήθως έχουν βασικό σκοπό την προβολή και τον προβληματισμό σε κοινές ιδέες και απόψεις. Όταν πρόκειται για μικρές κοινωνίες, όπως είναι ο Δήμος Σπάτων,
Αρτέμιδος που
αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα με όλες τις μέχρι τώρα Δημοτικές Αρχές -κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντολογικά προβλήματα- είναι ακόμη πιο ουσιώδης.
Μια τέτοια συνεργασία επιτρέπει κάποια μικρή απόκλιση στις απόψεις των συνεργατών, αλλά δεν πρέπει ποτέ να είναι τροχοπέδη στην ελεύθερη έκφρασή τους.
Μια τέτοια συνεργασία είχαμε με τον κ. Δ.Πνευματικάτο (Αρτέμιο) του οποίου δημοσιεύαμε άρθρα που μας έστελνε.

Η συνεργασία μας αυτή, σήμερα ήρθε στο τέλος. Ήρθε σε αδιέξοδο, μια και οι απόψεις του είναι υποκειμενικές, λόγω προσωπικών, ιδιοτελών και ιδιωτικών συμφερόντων. Φυσικά αυτό είναι θεμιτό. Με τη διαφορά, όμως, ότι σε αυτό το πάρε δώσε δεν είχε, δεν έχει και δεν θέλει να έχει καμία ανάμιξη η anatakti.gr
Αυτός είναι και ο λόγος που αποβάλαμε τον κ. Πνευματικάτο.

Σκοπός μας είναι ο έλεγχος της εκάστοτε εξουσίας, η καταγγελία των ατασθαλιών της και δεν υπάρχει κανένα αντίτιμο για αλλαγή της στάσης μας.
Προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και να εκφράζουμε την γνώμη των δημοτών που δεν έχουν την δυνατότητα δημόσιας έκφρασης. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε μια και δεν απολαμβάνουμε ΚΑΝΕΝΑ όφελος, προνόμιο ή ειδική μεταχείριση και ούτε σκοπεύουμε να έχουμε στο μέλλον από οποιονδήποτε. Οποιαδήποτε διαφήμιση/προβολή οποιουδήποτε υποψηφίου είναι καθαρά μια εμπορική συναλλαγή και ΜΟΝΟ -πληρώνει και διαφημίζεται.
Φυσικά, αν κάποιος υποψήφιος αποδεχθεί την δική μας σκληρή στάση, όχι λαμογιές όχι ΚΕΛ, όχι ρουσφέτια, όχι νονιλίκια και το αποδεικνύει με την στάση του μπορεί να τον υποστηρίξουμε περαιτέρω.

Όσοι επιλέγουν τον δρόμο του γλειψίματος, του λιβανίσματος για προσωπικό όφελος δεν χωράνε στο anatakti.gr.

Ήμασταν οι πρώτοι και ίσως οι μοναδικοί που υποστηρίξαμε την σημερινή Δημοτική Αρχή, πιστεύοντας ότι θα φέρουν νέα πρόοδο στον τόπο για το κοινωνικό όφελος.  
ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ...
Αυτό, όμως, όταν απέδειξαν ποιοι είναι ήμασταν πάλι πρώτοι που τους καταγγείλαμε δριμύτατα για πρακτικές συμμορίας.
Δεν είμαστε αλάθητοι και ίσως μερικές φορές να είμαστε υπερβολικά αυστηροί. Όταν κάνουμε λάθος, έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν, ότι ξέρουμε να ζητάμε "συγνώμη" δημόσια.

Είμαστε ανοιχτοί στην κριτική γιατί μόνο έτσι υπάρχει πρόοδος. Είμαστε πάντα και αποκλειστικά στο πλευρό των δημοτών και των αναγνωστών μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την μέχρι τώρα υποστήριξή σας.

Οι εκλογές έρχονται και έχουμε πολλά "ράμματα...

3 σχόλια:

  1. Επι τελους καταλαβατε...Καλλιο αργα παρα ποτε.
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΜΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΠΑΡΑ,ΛΟΓΑ. και πριμοδοτουσατε αθελητα πιστευω ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ.
    Ετσι για να κανουμε και ριμα.....
    Αρχιζει να ξεκαθαριζει το προεκλογικο τοπιο, ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΙΧΗΘΗΚΑΝ ΗΔΗ.Κακο του κεφαλιου σας αν κανετε λαθος επιλογες.ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ και σας ευχομαι να μην τριτωσετε.Παντως ομολογω στο θεμα της δημαρχιακης εξεδρας βοηθησατε πολυ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.Η ΒΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ,Δυστυχως δεν υπαρχει μονοπωλιο.,Πρεπει τα ζηζανια να τα εντοπιζεις και να τα βγαζεις ενα ενα με το χερι ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.Εγω αυτο προσπαθω να κανω .Εντοπισμο και χαιρομαι που δικαιωνομαιΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός ήταν, ο κύριος αυτος ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν έμπαινα να διαβάσω την ηλεκτρονική σας εφημερίδα. Ηταν τόσο μονόπλευρα τα γραπτά του, που τελικά μπάταρε από μόνος του, πήρε νερά η βάρκα του και βούλιαξε. Συγχαρητήρια γιατί δείχνετε να ενδιαφέρεστε για την αλήθεια και δεν εξυπηρετείτε συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω εμπαινα μονο για να τον βαλω στην θεση του και το εχω κανει πολλακις.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ, Ειναι και του υφους των χιλιων καρδιναλιων, απο καποιον που ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΧΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΤΗΘΕΙΣΗΣ ΕΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΙ?Αυτο το ερωτω οχι για κουτσομπολιο,αλλα γιατι τα ....αρθρα του εξεπεμπαν κατι ΚΑΦΕΝΟΒΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,οχι οτι ειναι κακο, αλλα πως να το κανουμε,αλλο καφετζης ,αλλο δημοσιοσχεσιτης,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου