Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Βασίλης Οικονόμου - Να αποκαλυφθεί το πάρτυ των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στην Βουλή τόνισε:

«Η Δημοκρατική Αριστερά απαιτεί να πέσει άπλετο φως σε όλα τα θέματα που σκιάζουν την πολιτική ζωή και οδήγησαν αθροιστικά σε αυτή την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση. Απαιτούμε να αποκαλυφθεί σε όλες του τις διαστάσεις του το πάρτι
που στήθηκε γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τις υπερκοστολογήσεις, να επιστραφούν τα χρήματα στο ελληνικό κράτος και να καταδειχθεί εάν αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν και βασική αιτία για την οικονομική κρίση. Δεν μπορούμε να αφήνουμε ατιμώρητους όλα αυτά τα χρόνια και να μην έχει γίνει κανένας ουσιαστικά έλεγχος για αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν την ιστορική για την Ελλάδα επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στη γενέτειρά τους. Είναι αδιανόητο και σημείο σήψης το γεγονός ότι οχτώ χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που συμμετείχαν στο όργιο σπατάλης και ποιοι κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια της διαφθοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου