Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ραφήνα- Πικέρμι, Δημοτικός Σύμβουλος Αντιδήμαρχος ...υπό παραίτηση

Τεράστιο ηθικό θέμα για την παράταξη Χριστόπουλου στην Ραφήνα.
Δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος οφείλει να δώσει επαρκείς διαψεύσεις ή να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος αν τα παρακάτω που καταγγέλλουν δημότες και δημοτικοί σύμβουλοι είναι αληθή !!!
  1. Η μητέρα του προσελήφθη στο πάρκο Καραμανλή με 27μηνη θητεία επί δημαρχίας Χριστόπουλου.
  2. Ο πατέρας όντας δημοτικός εργολάβος ελαιοχρωματισμών επί δημαρχίας Κεχαγιόγλου... συνεχίζει να αναλαμβάνει έργα όπως και ... η βαφή σχολικών κτιρίων... σε περιοχή την εποπτεία της οποίας έχει από την θέση του Αντιδημάρχου ο εν λόγω δημοτικός Σύμβουλος.
Αν τα ανωτέρω είναι αληθή ... αποτελεί, εν μέσω κρίσης πρόκληση για κάθε δημότη, λόγω της ιδιότητας ως εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Ραφήνας- Πικερμίου.

Περιμένουμε την επαρκή διάψευση των καταγγελλομένων ή την παραίτηση του εν λόγω δημοτικού συμβούλου ή την αποπομπή του από τον Δήμαρχο αν όλα τα ανωτέρω έχουν γίνει χωρίς την έγκριση του !!!

Υ.Γ
Το όνομα του κ.κ Δημοτικού συμβούλου μας είναι γνωστό αλλά θέλουμε να του δώσουμε το χρόνο να παραιτηθεί έστω και για προσωπικούς λόγους !!!
  

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ.ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ;;ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗ,Κ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΟΙ.ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ.
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου