Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

290 εκ. Ευρώ Δήμων και Περιφερειών στην Τράπεζα της Ελλάδος

Μία μέρα, μετά την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, να μην εφαρμόσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - Νόμο του Κράτους, που υποχρεώνει τους Δήμους και τις
Περιφέρειες της Χώρας να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας, επανεπιβεβαιώνοντας τη σχετική απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, που πάρθηκε και ψηφίσθηκε, κατά το πρόσφατο Συνέδριο της στη Χαλκιδική, ότι 290 εκ. Ευρώ ταμειακών διαθεσίμων Δήμων και Περιφερειών έχουν μεταφερθεί μέχρι σήμερα στην Τράπεζα της Ελλάδας, αποκάλυψε ο αν. Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.




«Τις τελευταίες ημέρες αυξάνεται ο αριθμός των Δήμων και των Περιφερειών, που καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην ΤτΕ. Μέχρι στιγμής έχουν μεταφέρει γύρω στα 290 εκ. Ευρώ», τόνισε, αναφερόμενος στο θέμα, σήμερα το πρωί, μιλώντας στην «κοινωνία ώρα mega», ο κ. Μάρδας.

Ο αν. Υπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, προσθέτοντας πως, «κάποιοι Δήμοι έχουν λιγότερα χρήματα και κάποιοι περισσότερα», ενώ όπως τόνισε, κανονικά Δήμοι και Περιφέρειες καταθέτουν, αλλά και σηκώνουν μέρος από τα ταμειακά τους διαθέσιμα, ανάλογα με τις ανάγκες που πρέπει να καλύψουν.

www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου