Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Βρετανία: «Χέρια ψηλά!» - Πιλότος ζήτησε από τους επιβάτες να επιλέξουν το αεροδρόμιο που θέλουν να προσγειωθούν

 «Σηκώστε τα χέρια», είπε στους επιβάτες ένας πιλότος των βρετανικών αερογραμμών χαμηλού κόστους «EasyJet» καλώντας τους να επιλέξουν το αεροδρόμιο όπου θα ήθελαν να προσγειωθούν.Ο πιλότος βρέθηκε σε κατάσταση ανάγκης και δεν ήθελε να πάρει ο ίδιος την απόφαση για το αεροδρόμιο που θα ήθελε να προσγειώσει το αεροπλάνο. Έτσι, ζήτησε τη γνώμη του επιβατικού κοινού.
Όπως σχολιάζει η εφημερίδα «The Sun», ο πιλότος ζήτησε από τους επιβάτες να αποφασίσουν καλώντας τους να σηκώσουν το χέρι. Το αεροπλάνο ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου και αντ' αυτού κατέληξε στον διάδρομο στο Λούτον.
Το πλήρωμα αποφάσισε να δώσει στους επιβάτες την ευκαιρία να αποφασίσουν αν θα ήθελαν να προσγειωθούν στο Λούτον ή σε άλλο αεροδρόμιο. Ωστόσο, ο πιλότος προειδοποίησε ότι η παραμονή θα είχε καθυστερήσεις «περισσότερο από μία ώρα».

Τα πλάνα που ανέβηκαν στο Instagram είναι από το κινητό ενός επιβάτη που κατέγραψε με το κινητό του το κλίμα που επικρατούσε όταν ο πιλότος της EasyJet ζήτησε τη γνώμη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου