Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Εικονικοί εμβολιασμοί στο Ηράκλειο: Ειδικευόμενοι γιατροί έβγαλαν πλαστά πιστοποιητικά

Βρέθηκαν ελάχιστο χρόνο μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο και εξέδωσαν τα πιστοποιητικά Πιστοποιητικά εμβολιασμού χωρίς όμως να έχουν εμβολιαστεί έβγαλαν δύο ειδικευόμενοι γιατροί του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης σε μία προσπάθειά τους να αποφύγουν την αναστολή εργασίας ως ανεμβολίαστοι.
Όπως προέκυψε, οι δύο ειδικευόμενοι γιατροί, τον περασμένο Ιούλιο, εκμεταλλευόμενοι τον ελάχιστο χρόνο που έμειναν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο πραγματοποίησαν εικονικό εμβολιασμό ο ένας στον άλλο για να αποκτήσουν τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία ως υγειονομικοί όφειλαν να έχουν.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή, ακολούθησε ΕΔΕ και πλέον παραπέμπονται στο πειθαρχικό της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η υπόθεση, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ έφτασε στην διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μετά από καταγγελία.
Διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου και το θέμα τέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος που αποφάσισε να τους θέσει σε προσωρινή αργία και να παραπέμψει το φάκελο στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της 7ης ΥΠΕ.

4 σχόλια:

  1. Αυτά τα τομάρια μπορεί ΠΟΤΈ να γίνουν Γιατροί?
    Όχι Πότε παττουσ το πτυχίο και το απολυτήριο Λυκείου να γίνουν αυτό που τους αξίζει γιδοβοσκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναστολή εργασίας μπορεί να τους προκαλούσε μεγαλύτερη ζημιά από την πιθανότητα να κολλήσουν κορονοιό, χουλιγκάνε της ΝΔ.

      Διαγραφή
  2. Τι ζημιά θα πάθουν τα πολιτικά κόμματα, μου είναι αδιάφορο γιατί τους βλέπω,μονο σαν εργάτες μου που πρέπει να δουλέψουν για την κοινωνία.
    Ιατρική ΓΙΑΤΡΟΣ σημαινει ακολουθείς κατα γράμμα πρωτοκολα,οποιος ξεφεύγει σκοτώνει ασθενή.
    Αν Εγώ είμαι χούλιγκαν ΝΔ Εσύ αληταρά Χουλιγκανε τι είσαι Χρυσοκοτοπουλο,Βελοκοτοπουλο,Συειζοξεφτιλας
    η το χειρότερο όλων,κοτοπουλο σκέτο που φοβατε την σύριγγα ?
    Οριστική Απόλυση χωρίς καμία δυνατότητα να δουλέψουν στο Δημόσιο Όλοι οι Αρνητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρνητες των Εμβολίων και γενικά της Επιστήμης, αυτό συμβαίνει όταν τα πτυχία είναι από την Ομόνοια.
    Δεν προλαβε να περάσει εβδομάδα που αληταράδες που ήθελαν να γίνουν γιατροί,εκαναν ψευτικη Βρβαιωση Εμβολιασμού,οταν γίνουν ψευτοφιατροι και έχεις την Τύχη να πέσεις στα κουλα του θα καταλήξεις σαν τον κοριτσάκι,δεν είναι Τίποτα μια ίωση που σκοτώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου