Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Άγρια δολοφονία στην Ιεράπετρα

 Συγκλονίζει η περιγραφή της διευθύντριας του ξενοδοχείου στην Ιεράπετρα όπου ένας 54χρονος δολοφόνησε την 46χρονη σύζυγό του.Όπως περιγράφειη διευθύντρια, «Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7:30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να τον κυνηγάει. Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας της είπε "είχαμε προηγούμενα". Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είναι ακόμα εδώ».

Ο δράστης απειλεί να αυτοκτονήσει:

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Το ζευγάρι Ελλήνων με τα τέσσερα παιδιά, είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και η 48χρονη διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Εκεί την βρήκε ο δράστης, με τον οποίο δεν είχε συναντηθεί από τότε που χώρισαν και προσπάθησε να τη μεταπείσει. Φαίνεται, όμως, ότι εκείνη δεν ήθελε καν να συζητήσει την επανασύνδεσή τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

Αυτή την ώρα, ο δράστης είναι μπροστά από ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τον 54χρονο, λέγοντάς του ότι θα μείνουν ορφανά τα παιδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου