Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Άγρια επίθεση κατά Πακιστανών μεταναστών στα Καμίνια

 Ένα άτομο στο νοσοκομείο - Επίθεση από μαυροντυμένους - Πέταξαν πέτρες και χτύπησαν τους Πακιστανούς μετανάστες  Άγρια επίθεση σε βάρος μεταναστών από το Πακιστάν εκτυλίχθηκε την Πέμπτη στα Καμίνια. «Με χτυπήσαν πολύ, έδιναν μπουνιές σαν να παίζουν μποξ. Με έριξαν κάτω», είπε θύμα της ρατσιστικής επίθεσης.



Στο βίντεο του Mega διακρίνονται νεαροί να είναι ντυμένοι στα μαύρα και να προσπαθούν να σπάσουν εξώπορτα, κυνηγώντας δύο μετανάστες που κρύφτηκαν στην ταράτσα για να γλιτώσουν. Ο ένας πετά πέτρες και ο άλλος χτυπά το παράθυρο και βρίζει.

«Μιλάμε για επίθεση συγκροτημένη, 15 άτομα, συντεταγμένα έπιασαν τον Αλί, τον έσερναν και τα αίματα φαίνονται στο δρόμο», τόνισε ο συντονιστής του ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου.

«Με χτύπησαν και με ένα μπουκάλι μπύρας. Ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο, με πήγαν στο νοσοκομείο και έκανα εφτά ράμματα, ήμουν γεμάτος αίματα» δήλωσε, από την πλευρά του, ο Αλί.



Οι δύο από τους τρεις μετανάστες κατάφεραν να ξεφύγουν από τους νεαρούς που καταγγέλλονται για ρατσιστική επίθεση και έτρεξαν σε απόσταση 100 μέτρων από την πλατεία Σωτήρας σε ένα σπίτι για να βρουν καταφύγιο.

«Υπάρχουν οι πέτρες με τις οποίες έχουν σπάσει τα τζάμια του σπιτιού, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν αποτυπώματα, δεν είναι άγνωστοι στη γειτονία», πρόσθεσε ο δικηγόρος των θυμάτων της επίθεσης Δημήτρης Ζώτος.

Oι τρεις μετανάστες από το Πακιστάν θα υποβάλλουν μήνυση κατ’ αγνώστων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου