Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Άγριο ξύλο από αστυνομικούς σε οπαδούς στην Ολλανδίαa

 Σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι της Λιμβουργίας στον ολλανδικό νότο ανάμεσα σε Μάαστριχτ και Ρόντα - Δεκάδες οπαδοί εισέβαλαν στο ενδιάμεσο διάζωμα μεταξύ αγωνιστικού χώρου κι εξέδρας, με τους αστυνομικούς να... αναλαμβάνουν δράση Ακραία σκηνικά βίας σημειώθηκαν στο ντέρμπι της Λιμβουργίας στον ολλανδικό νότο ανάμεσα σε Μάαστριχτ και Ρόντα. Με το σκορ στο 0-0, το παιχνίδι διακόπηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ρίψη φωτοβολίδων, ποτηριών μπύρας κι όποιου άλλου αντικειμένου είχαν στην κατοχή τους οι οπαδοί και των δύο ομάδων.











Δεδομένης της έκρυθμης κατάστασης, ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε άμεσα την αποχώρηση των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια και τη διακοπή για τουλάχιστον μισή ώρα, με την αστυνομία να επεμβαίνει για να ελέγξει τα επεισόδια.





Ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν ακόμη περισσότερο, στο διάστημα αυτό δεκάδες οπαδοί εισέβαλαν στο ενδιάμεσο διάζωμα μεταξύ αγωνιστικού χώρου κι εξέδρας, με τους αστυνομικούς να χτυπούν με τα γκλοπ όποιον βρίσκουν μπροστά τους και να τους ωθούν προς την έξοδο.





Όπως ήταν λογικό, το παιχνίδι ματαιώθηκε οριστικά μετά το πέρας της μισής ώρας, προσθέτοντας ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα βίας και επεισοδίων στα ολλανδικά γήπεδα τη φετινή σεζόν, Νωρίτερα τον Οκτώβριο είχαν ξεσπάσει συμπλοκές μεταξύ οπαδών πριν από το ντέρμπι Ναϊμέχεν-Φίτεσε, ενώ στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου τα Χρόνινχεν-Φίτεσε και Ουτρέχτη-Βάαλβαϊκ είχαν καθυστερήσει να αρχίσουν επίσης λόγω έντασης ανάμεσα σε οπαδούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου