Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Πήγε να κλέψει αυτοκίνητο και πυρπόλησε... έξι!

 Άγνωστο με ποιον τρόπο και για ποιον λόγο ο νεαρός προκάλεσε τέτοια καταστροφή
Με το μυαλό «θολωμένο» από την χρήση ναρκωτικών χαπιών και χασίς τρύπωσε στον προαύλιο χώρο μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην πόλη της Κέρκυρας ένας 30χρονος Έλληνας με σκοπό να κλέψει ένα από τα σταθμευμένα οχήματα, όμως προκάλεσε... εκτεταμένη καταστροφή!
Άγνωστο με ποιον τρόπο -αλλά και για ποιον λόγο- ο νεαρός προκάλεσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης εμπρησμό σε δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς, ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε άλλα τέσσερα οχήματα που υπέστησαν σοβαρές φθορές! Ο δράστης διέφυγε, αλλά το απόγευμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 30 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Στην προανάκριση προέκυψε ότι το ίδιο πρωί είχε κλέψει και μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή και απόπειρα κλοπής τροχοφόρου, εμπρησμό και κατοχή ναρκωτικών και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου