Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα στο Μονακό - Σε νοσοκομείο της Νίκαιας ο ασθενής

Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα στο Μονακό - Σε νοσοκομείο της Νίκαιας ο ασθενήςΗ κυβέρνηση του Μονακό ανακοίνωσε την Παρασκευή το βράδυ ότι επιβεβαιώθηκε το
πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό στο πριγκιπάτο, διαβεβαιώνοντας ότι η κατάσταση του ασθενούς «δεν εμπνέει ανησυχία» και διευκρινίζοντας πως βρισκόταν σε εξέλιξη η «διακομιδή» του σε νοσοκομείο της Γαλλίας.

Το πρόσωπο αυτό, που κατοικεί στο Μονακό, τέθηκε σε απομόνωση χθες το πρωί στο κέντρο υγείας Princesse Grace. Μεταφέρθηκε στο επιδημιολογικό τμήμα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Νίκαιας, στη νότια Γαλλία, δυνάμει συμφωνιών μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε η κυβέρνηση του πριγκιπάτου σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

Ο ασθενής αυτός δεν συγκαταλέγεται στα 19 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό τα οποία ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας, ο Ολιβιέ Βεράν, διευκρίνισε Μονεγάσκος εκπρόσωπος.

Ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος του ανθρώπου που έχει μολυνθεί «τέθηκε υπό περιορισμό κατ’ οίκον» και υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ έχει αρχίσει επιδημιολογική μελέτη, διευκρίνισε η κυβέρνηση του πριγκιπάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου