Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Το τρικ των διασήμων για φυσικό, φωτεινό χρώμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια

Το τρικ των διασήμων για φυσικό, φωτεινό χρώμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια
Δεν είναι περίεργο που η πρώτη περιοχή του προσώπου που επηρεάζεται από παράγοντες όπως ο μη επαρκής ύπνος, η κακή διατροφή και η αφυδάτωση του οργανισμού, είναι η
επιδερμίδα κάτω από τα μάτια. Η εμφάνιση των μαύρων κύκλων αποτελεί το πιο συχνό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μοιάζεις κουρασμένη και ταλαιπωρημένη.

Η εξήγηση είναι απλή: Η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο είναι πολύ λεπτή, καθώς δεν έχει τη συνηθισμένη στοιβάδα λιπώδους ιστού. Ένας τρόπος για να τους εξαφανίσεις είναι σίγουρα το μακιγιάζ, όμως πόσες φορές δεν έχεις διαπιστώσει ότι παρότι εφαρμόζεις ένα πολύ ποιοτικό concealer, η κατάσταση παραμένει η ίδια;
Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις το τρικ των διάσημων, σύμφωνα με το οποίο χαρίζουν φωτεινό και φυσικό χρώμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Και ποιο είναι αυτό; Το blending δύο διαφορετικών αποχρώσεων concealer, χάρη στο οποίο σβήνεται η δυσχρωμία που υπάρχει στην περιοχή.

Η εφαρμογή είναι απλή. Αρχικά, βάζεις λίγη ποσότητα από τα δύο προϊόντα στο χέρι και στη συνέχεια αναμειγνύεις τις αποχρώσεις με ένα πινέλο ώστε να φτάσεις σε έναν ομοιόμορφο τόνο. Στη συνέχεια, εφαρμόζεις αυτό το χρώμα που έχεις δημιουργήσει στην περιοχή κάτω από τα μάτια, με απαλές κινήσεις, χωρίς να πιέζεις την επιδερμίδα. Κάλυψε την περιοχή δουλεύοντας το χρώμα ταμποναριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου