Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Σε τεχνητό κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Όγκνιεν Κούζμιτς

Ο Σέρβος σέντερ νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου - Επέστρεφε από γάμο μαζί με έναν φίλο του
Σοβαρό τροχαίο είχε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Σέρβος σέντερ Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.blic.rs ο Κούζμιτς οι γιατροί του νοσοκομείου της Μπάνια Λούκα που τον παρέλαβαν αποφάσισαν να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα προκειμένου να είναι πιο ασφαλής η μεταφορά του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου.
Κατά την ίδια πηγή ο Κούζμιτς δεν έχει κάποια εστερική αιμορραγία στον εγκέφαλο αλλά τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά αν και όχι απειλητικά για τη ζωή του.
Κατά τις ίδιες πηγές ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα επέστρεφε από έναν γάμο μαζί με τον φίλο του Μπόγκνταν Ίλιτς, ο οποίος έχει επίσης τραυματιστεί επίσης σοβαρά.
Οι δύο φίλοι επέβαιναν σε μια Porsche η οποία συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με μια BMW στην οποία επέβαιναν ο 32χρονος Μάρκο Μιγιάτοβιτς και ο 30χρονος Ντράζεν Γιανγιάνιν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Ερυθρού Αστέρα ο Κούζμιτς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου