Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων σε δημοπρασία (+video)


Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων (500 οχήματα) βρέθηκε το 2013 στο Pierce της
Νεμπράσκα των Η.Π.Α. Την συλλογή από Chevrolet των Lambrecht την αποκαλούν:
Mother of all barn finds (η Μητέρα των Ευρημάτων σε Αχυρώνα/Αποθήκη).
Μέσα στα 500 αυτοκίνητα (από σπάνιες Camaro και Corvette ως απλά ημιφορτηγά) η συλλογή των Lambrecht περιλάμβανε και πολλά (50 συνολικά) ολοκαίνουργα (με ελάχιστα χιλιόμετρα χωρίς αριθμό κυκλοφορίας) οχήματα. Πολλά από αυτά δημοπρατήθηκαν το 2013 αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της συλλογής θα βγει ξανά προς πώληση από την Barrett-Jackson στο Λας Βέγκας στις 3-5 Οκτωβρίου.
Ο Ray και η Mildred Lambrecht είχαν μία οικογενειακή αντιπροσωπεία της Chevrolet στο Pierce, της Νεμπράσκα (μια πόλη με πληθυσμό 1.767 κατοίκων ). Η αντιπροσωπεία ήταν από τα πρώτα κάθετα συγκροτήματα με συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών. Κατάφερε να συγκεντρώσει πωλήσεις και να γίνει μία από τις κορυφαίες λόγω των ανταλλαγών αλλά και των προσφορών σε ελαφρά ανοιχτά φορτηγά. Η αντιπροσωπεία ιδρύθηκε το 1946 και έκλεισε το (πρώτο και κεντρικό κατάστημα) 1996, ενώ το franchise της έχει εξαπλωθεί στην Νεμπράσκα σε 10 πόλεις.
Ο Ray Lambrecht ήταν μεγάλος fun του αυτοκινήτου και κρατούσε όποιο αυτοκίνητο του άρεσε από τις ανταλλαγές, έτσι σχηματίστηκε αυτή η τεράστια συλλογή στο υπόγειο χώρο αλλά και τον υπαίθριο χώρο, όπου η εταιρία είχε το συνεργείο της. Ανάμεσα στα οχήματα υπάρχουν πολλά (50) που δεν έχουν αριθμό κυκλοφορίας και έχουν ελάχιστα χιλιόμετρα, μάλιστα έχουν ακόμη τα καλύμματα στο εσωτερικό τους. Στην πρώτη δημοπρασία η οποία έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 πωλήθηκαν 150 οχήματα και πολλά ανταλλακτικά. Τώρα η Barrett-Jackson σκοπεύει να πουλήσει και τα υπόλοιπα ή ένα μεγάλο μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου