Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου τις επόμενες ημέρες


Πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Α/Κ Τατοΐου στον αυτοκινητόδρομο με
κατεύθυνση προς Αθήνα γα κάποιες ώρες λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τατοΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, την Τρίτη 30 προς Τετάρτη 31 Ιουλίου, καθώς και την Τετάρτη 31 Ιουλίου προς Πέμπτη 1 Αυγούστου και από τις 21:00 το βράδυ κάθε ημέρας έως τις 06:00 το πρωί, κάθε επόμενης, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Α/Κ Τατοΐου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον Η/Κ Αναγεννήσεως ή στον Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης) από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Με το πέρας των εργασιών στις 06:00 το πρωί κάθε ημέρας, η σήμανση θα απομακρύνεται και το οδόστρωμα της ράμπας θα αποδίδεται σε πλήρη κυκλοφορία.



Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου