Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

BMW


Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μοντέλα της BMW σε ειδική υπηρεσία, καθώς στη
Γερμανία αλλά και σε αρκετές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις διάφορες υπηρεσίες αμέσου δράσης έχουν επιλέξει αυτοκίνητα του Βαυαρού κατασκευαστή. Στην σχετική έκθεση RETTmobil η BMW θα παρουσιάσει λοιπόν την γκάμα των μοντέλων τα οποία έχουν εργοστασιακά εγκατεστημένο τον απαιτούμενο σχετικό εξοπλισμό.
Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται ένα «μυστικό» αστυνομικό αυτοκίνητο που βασίζεται στη νέα Σειρά 3. Το αυτοκίνητο δεν φέρει κάποιο διακριτικό καθώς στόχος του είναι να περνά απαρατήρητο όμως είναι εξοπλισμένο με μαγνητικό φάρο, με σειρήνα καθώς και μπλε παλλόμενα φώτα που είναι κρυμμένα μέσα στη μάσκα.


Αν και πρόκειται για υπηρεσιακό αυτοκίνητο αυτό δεν σημαίνει πως έχουν γίνει περικοπές στον εξοπλισμό ο οποίος είναι παραπάνω από πλούσιος. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την απόδοση το αστυνομικό μοντέλο βασίζεται στην έκδοση 320d xDrive με τον δίλιτρο turbodiesel των 190 ίππων και τετρακίνηση.



Εκτός από την μυστική 3άρα η γκάμα των ειδικών μοντέλων περιλαμβάνει μια Σειρά 2 Gran Tourer ειδικά διαμορφωμένη για υπηρεσίες πρώτων βοηθειών καθώς και μια X1 με κατάλληλο εξοπλισμό για την χρήση του από την πυροσβεστική υπηρεσία. Η γκάμα συμπληρώνεται από μια Χ3 κατάλληλη για ιατρικές υπηρεσίες καθώς και μια μοτοσυκλέτα F 750 GR για την πυροσβεστική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου