Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Με το κυνηγετικό του όπλο προσπάθησε να βάλει τέλος στην αντιπαράθεσή του με έναν
56χρονο γείτονά του, οι κατσίκες του οποίου... έφαγαν το αμπέλι του, ένας 48χρονος στην περιοχή της Στυλίδας. Ωστόσο, το υποψήφιο θύμα δεν δίστασε να τα βάλει με τον «πιστολέρο».
Όταν, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ο 48χρονος διαπίστωσε ότι τα κλήματα που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του είχαν καταλήξει στα... στομάχια των ζώων του γείτονά του, βγήκε εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καυγάς μεταξύ τους. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του αμπελιού δεν έμεινα στα λόγια, αλλά μπήκε στο σπίτι του και ξαναβγήκε κραδαίνοντας το κυνηγετικό όπλο. Ωστόσο, ο 56χρονος αντέδρασε αστραπιαία και το άρπαξε από τα χέρια του, πριν καταφέρει να πυροβολήσει!
Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Στυλίδας, τους παρέδωσε το όπλο που είχε μέσα τρία φυσίγγια και εκείνοι πέρασαν χειροπέδες στον 48χρονο, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Την Πέμπτη, δικάστηκε από το Αυτόφωρο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου