Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Νέος βασιλικός γάμος στη Βρετανία: Λαμπερή νύφη η λαίδη Γκαμπριέλλα Ουίνδσορ που έχει ελληνικές ρίζες!

Κόρη του πρώτου εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ και εγγονή της πριγκίπισσας
Μαρίνας της Ελλάδας - Το «παρών» στο γάμο έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ
Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Ουίνδσορ, τελέστηκε το Σάββατο άλλος ένας βασιλικός γάμος σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η 38χρονη λαίδη Γκαμπριέλλα Ουίνδσορ, κόρη του πρώτου εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ, ένωσε τη ζωή της με τον 40χρονο οικονομολόγο Τόμας Κίνγκστον, ο οποίος φημολογείται πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Πίπα Μίντλετον, αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Στον βασιλικό γάμο έδωσαν το «παρών», εκτός από τους γονείς και τον αδελφό της νύφης, η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις αφού εδώ και ένα χρόνο έχει αποσυρθεί επίσημα από τα δημόσια καθήκοντά του. Επίσης, στην τελετή βρέθηκε και ο πρίγκιπας Χάρι, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία πριν 12 μόλις μέρες έφερε στον κόσμο τον γιο του ζευγαριού, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ.

Ανάμεσα στους γαλαζοαίματους καλεσμένους ήταν και ο πρίγκιπας Ανδρέας με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον και την κόρη τους, πριγκίπισσα Βεατρίκη, που συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο, τον 34χρονο επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Το «παρών» στο λαμπερό βασιλικό γάμο έδωσε και η Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της, Τζέιμς Μάθιους, τους γονείς της, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον και τον αδελφό της Τζέιμς μαζί με την νέα Γαλλίδα σύντροφό του.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή με μάξι δαντελένιο νυφικό της Ιταλίδας σχεδιάστριας Λουίζα Μπεκάρια, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για την ανιψιά της βασίλισσας και συνοδευόταν από αέρινο πέπλο μήκους έξι μέτρων. Η λαίδη Γκαμπριέλλα, Μαρίνα, Οφηλία Ουίνδσορ, 52η στη σειρά διαδοχής για το θρόνο της Γηραιάς Αλβιόνας, την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της, φόρεσε την διαμαντένια τιάρα της Ελληνίδας γιαγιάς της, πριγκίπισσας Μαρίνας, που είχε παντρευτεί τον Γεώργιο δούκα του Κεντ, τέταρτο γιο του βασιλιά Γεωργίου Ε'.

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Frogmore House, στο Ουίνδσορ, στον ίδιο χώρο που πριν από έναν περίπου χρόνο ο πρίγκιπας Κάρολος είχε διοργανώσει το γαμήλιο δείπνο του γιου του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου