Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

H SEAT ξεκινά «επιθετική» στρατηγική e-mobility

H SEAT ξεκινά «επιθετική» στρατηγική e-mobility στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Στο πλαίσιο μιας από τις σημαντικότερες συναντήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία, η μάρκα
παρουσιάζει το όραμά της για την ηλεκτρική τεχνολογία που εφαρμόζεται σε διαφορετικά οχήματα όπως ένα αστικό διθέσιο ή ένα υψηλής απόδοσης CUV, δύο συμπληρωματικές εναλλακτικές προτάσεις για τις σύγχρονες ανάγκες κινητικότητας.

Η εταιρία παρουσιάζει για πρώτη φορά παγκοσμίως στη Γενεύη δύο πρωτότυπα αυτοκίνητα: το el-Born, το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα βασισμένο στην πλατφόρμα MEB της Volkswagen Group και το CUPRA Formentor, ένα υψηλής απόδοσης υβριδικό CUV με CUPRA DNA, το πρώτο όχημα που κατασκευάστηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη μάρκα. Επίσης στο Σαλόνι Αυτοκινήτου κάνει την πρώτη εμφάνισή του το SEAT Minimó, ένας μελλοντικός σύμμαχος της πόλης που πρόκειται να φέρει την επανάσταση στην αστική micromobility. Όλα τα μοντέλα υπογραμμίζουν τη δέσμευση της εταιρείας στην ανάπτυξη βιώσιμης κινητικότητας.

Η SEAT έχει εξοπλίσει και τα τρία concepts με τεχνολογία υπερ-συνδεσιμότητας όπως 5G και συστήματα infotainment φωνητικού ελέγχου που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και που καθιστούν τη SEAT πρωτοπόρο σε αυτόν τον τομέα. Η ηλεκτροκίνηση, η συνδεσιμότητα και η μικρο-κινητικότητα, μαζί με τα ρεκόρ πωλήσεων και τα οικονομικά αποτελέσματα, αποτελούν τα κύρια προτερήματα που καθιστούν την SEAT ως μία εταιρεία με εγγυημένο μέλλον. Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των τελευταίων καινοτομιών της μάρκας στη Γενεύη, ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo δήλωσε ότι «μετά από τρία συναπτά έτη ανάπτυξης και επίτευξης ιστορικού ρεκόρ πωλήσεων το 2018, ερχόμαστε στη Γενεύη με τρία ισχυρά νέα και ουσιαστικά με το μήνυμα ότι αυτή η εταιρεία δεν ήταν ποτέ τόσο ανταγωνιστική όσο είναι σήμερα και θα συνεχίσει να είναι ισχυρή και στο μέλλον».

Η SEAT έχει σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων και οικονομικών αποτελεσμάτων τα τελευταία χρόνια, ενισχύοντας την επέκταση της μάρκας και την καθιέρωσή της ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη. Μετά το κλείσιμο του 2018 με τα υψηλότερα μεγέθη πωλήσεων (517.600 αυτοκίνητα, +10.5%), η ανάπτυξη συνεχίζει να διατηρεί διψήφια νούμερα και τους δύο πρώτους μήνες του 2019 (88.900, +12.8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου