Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΣτΔΕ Σπάτων, Αρτέμιδος: Επιτυχής Συγκέντρωση για ενημέρωση για ΚΕΛ

ΣτΔΕ Σπάτων, Αρτέμιδος: Επιτυχής Συγκέντρωση για ενημέρωση για ΚΕΛ
Ο Συμπαραστάτης ευχαριστεί τις/ους συμμετέχοντες για την δημιουργική και τεκμηριωμένη παρουσία - τοποθέτησή τους (χωρίς κούφια λόγια και συνθήματα) στην ενημερωτική συνάντηση που έγινε στα Σπάτα. Αναλύθηκαν οι από 27.11.2015 προτάσεις - μελέτες του
ΣτΔΕ (υπέρ ΕΕΛ Ψυττάλειας) και όλες οι πλευρές των εν εξελίξει διαδικασιών σε διεκδικητικό και νομικό επίπεδο για τα ζητήματα των μη σύννομων ενεργειών στην υπόθεση του ΚΕΛ και του "ρέματος Ραφήνας".

Ήταν απαραίτητη αυτή η ενημέρωση εν όψει και των δικαστικών εξελίξεων επ' αφορμή της αίτησης ακύρωσης που έχει υποβάλλει ο ΣτΔΕ στο ΣτΕ για τους περιβαλλοντικούς όρους της πρώτης περίπτωσης (και εκδικάζεται στις 8.5.2019) και την επίσης αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ που υπέβαλαν 39 συμπολίτες (μεταξύ αυτών και ο ΣτΔΕ) στην δεύτερη περίπτωση και η οποία επίσης εκδικάζεται στις 8.5.2019.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των 4 τοπικών συλλόγων που επίσης έχουν προσφύγει στο ΣτΕ για το ΚΕΛ, ο δε ΣτΔΕ ενημέρωσε και για τις εξελίξεις (έλεγχο) της υπόθεσης σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο όπου έχει προσφύγει ο ίδιος.

Ενημερωτικά η εκδίκαση στο ΣτΕ για το ΦΕΚ 416/Δ/14 της τμηματικής οριοθέτησης του ρέματος, αναβλήθηκε ξανά για τον Οκτώβριο του 2019.

Όσοι συμπολίτες και συμπολίτισσες ή φορείς ενδιαφέρονται πραγματικά για περαιτέρω ενημέρωση μπορούν να απευθύνονται στον Συμπαραστάτη.

ο ΣτΔΕ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
Μεταξύ άλλων στη συζήτηση παραβρέθηκαν και πήραν το λόγο οι κ. κ. Βλάχος Γεώργιος, Κανάκης Τάκης, Βασίλης Τσιγάρας, Γιώργος Παπακυπριανός κ.α.

Αυτό που σοκάρισε τους παρόντες ήταν η απουσία εκπροσώπων των:
  • Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος, Σπάτων,  
  • Περιβαλλοντολογική Αρμονία και της 
  • Παράταξης «αν.α.σ.σ.α», η οποία πρόσφατα στελεχώθηκε και με άτομα  ήταν πάντα υπέρμαχοι του ΚΕΛ!! 
Όταν εξυπηρετούσε, προσωπικά τους συμφέροντα, η δημοσιότητα για το ΚΕΛ πρωτοστατούσαν σε κινητοποιήσεις. Τώρα που δεν τους προσφέρει τίποτα, ίσως δεν θέλουν να χάσουν και ψήφους, απέχουν από οποιαδήποτε κινητοποίηση και έχουν αφήσει μόνο του τον ΣτΔΕ, κ.Χρ.Ποθουλάκη.

Αυτά για την αποκατάσταση της τάξης.

10 σχόλια:

  1. Τελικά απεδείχθη οτι ο Χ. Ποθουλάκης είναι σοβαρός, αυστηρός, νομοταγής, αδιάφθορος, γνώστης της διοίκησης, εργατικός, άφοβος και σταθερός στις απόψεις του. Αυτό σημαίνει οτι μια μεγάλη μερίδα διεφθαρμένων δεν θα τον ήθελε ποτέ για πολλή σ' αυτή τη θέση και φυσικά ούτε για δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΝΑΣ ΔΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ.
    Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΕΛΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΑΡΡΗ ΕΜΦΙΕΤΖΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΔΑΛΗ ΑΝΝΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ?
    ΜΕ ΛΟΓΙΑ? ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ΑΝΑΣΑ απο την ανωμαλια21 Μαρτίου 2019 στις 11:47 π.μ.

    Η ανωμαλη Αννα εβαλε τον Δον να τον αγοραση μπιτ παρα οπως αγορασε εκεινο το μουλαρι τον αληθεια και εκεινον τον σακατη απο την ραφηνα εχουν και τον πιατα απο την αμερικη για λαντζα και νομιζει η ανωμαλη οτι θα φτασει στην πρωτη Κυριακη.
    ουτε στιε εκλογες δεν θα κατεβει στο τελοσ η ανωμαλη ΑΝΝΑ με τα λαμογια που μαζεψε και μαζευει στον παραταξιακο βοθρο τησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην αγχώνεσαι δεν βγαίνει η Άννα, δεν ακούγεται πουθενά και δεν έχει ούτε καν βιογραφικό. Ο Δ.Μάρκου έχει προβολή από τα ΜΜΕ, όπως το 2014 έτσι και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αννα η ανωμαλη εχει τεραστιο βιογραφικο, Απατης και βοθρου, μην την υποτιμας τοσο.
      Ο μπαμπας της την θελει δημαρχο, αυτη θελει την κομμωτρια και να το παιζει Μπαρμπι η ανωμαλη.
      Υποψηφια μονο για βραβειο βρωμιαρας ειναι οχι για δημαρχος και ο μπαμπας της και αυτο το υπεροχο επιτελειο προβολης που εχει θα ξεπερασει την ΚΟΝΤΣΙΤΑ. Μεσιτης ο ενας ανωμαλο ανυπαρκτο σαλταρισμενο ανθρωπακη ο κοντος με τα γυαλια ελληνικα δεν μιλαει Γιαννη τον λενε αυτος βαφτισε την βλακεια του ΙΟΝ σοκολατα νομιζει οτι ειναι? η ειναι βαρουφακης? Εχει κ τον κορυφαιο αγραμματο τον Ιωσηφ το τσιρακι για 5ευρω.
      Αν φτασει στις εκλογες θα πρεπει να κανει γλεντι θα ειναι η τελευταια φορα που ακουμε το ονομα ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ η ανωμαλη.

      Διαγραφή
  5. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΕΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΕΛΙΩΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελείωσε το έργο του ο Ποθουλακης.
    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΙ κοκ να ετοιμάζουν τον σάκο για την φυλακή..
    Μεγάλη συμμορία πολλοι εγκληματίες, μετξύ τους και το λαμογιο ΔΥ που εδωσε πλαστό συγχωροχάρτι στην Καβουροχελωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι διαβάζω στην εφημερίδα Αλήθεια; Βάζει ξανά και ο Κασίμης για δήμαρχος και του έχει συνέντευξη, κατηγορεί τον Δ.Μάρκου για το ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
    Ο ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Κ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για το ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι ποσα ευρω πληρωσαν το στρεμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου