Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Εκτέλεση στη Βούλα: Τα «ματωμένα» εγκαίνια της εταιρείας του Ελληνοαυστραλού που δεν έγιναν ποτέ

Λίγα λεπτά πριν από τα εγκαίνια ο 46χρονος επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι
του στη Βούλα - Κάμερες κατέγραψαν τη δολοφονία - Ο δράστης πλησίασε πεζός το θύμα και πυροβόλησε εν ψυχρώ
Πόρτες κλειδωμένες, υπάλληλοι βουβοί, οχήματα φύλαξης και περιπολίας ακινητοποιημένα. Αυτή είναι η εικόνα που σήμερα αντικρίζει κάποιος έξω από το σταθμό φύλαξης με την ονομασία 24/7, της εταιρείας MY SERVICES SA επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Και μάλιστα την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, αφού χθες το βράδυ στις 20.00 ήταν προγραμματισμένα τα εγκαίνια.


 

Λίγα λεπτά πριν ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, εκ των βασικών μετόχων της MYSERVICES SA, έπεφτε νεκρός έξω από την πόρτα του σπιτιού του στη Βούλα. Μάλιστα, η δολοφονία του έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας των σπιτιών. Ενας άνδρας, ύψους περίπου 1,70 πλησιάζει τον 46χρονο και τον πυροβολεί εν ψυχρώ. Το υλικό αξιοποιείται πλέον από την αστυνομία στην προσπάθεια εντοπισμού του δολοφόνου. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο, ότι ο ένοπλος που ήταν επιμελής για να μην καταγραφεί το πρόσωπό του είχε συνεργό.
Το θύμα, που ήταν παντρεμένο με το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα και με τηλεοπτική παρουσία στην εκπομπή «My style rocks», μπήκε στο αυτοκίνητο του γύρω στις 8 το βράδυ για να διανύσει μια απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων, μέχρι δηλαδή τα γραφεία του νεοσύστατου σταθμού φύλαξης. Πριν προλάβει να ξεκινήσει, δέχθηκε τις σφαίρες από τους εκτελεστες του, που του έκοψαν το νήμα της ζωής.


 


«Σας περιμένουμε να δείτε από κοντά την νέα εποχή στον τομέα της Ιδιωτικής Ασφαλείας και τις μοναδικές υπηρεσίες που σας προσφέρει. We believe in Keeping you safe” έγραφε η πρόσκληση που είχε σταλεί στους καλεσμένους, οι οποίοι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και ενώ βρίσκονταν στο κτίριο της λεωφόρου Βουλιαγμενης, ενημερώθηκαν ότι θα ματαιωθούν.

«We guard we protect we secure» (Σας φρουρούμε, σας προστατεύουμε, σας ασφαλίζουμε) γράφει η ταμπέλα στο σταθμό φύλαξης 24/7 του επιχειρηματία Γιάννη Μακρη, που ομως αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να προστατεύσει τον εαυτό του από τις σφαίρες των εκτελεστών του.

Τα πρώτα λεπτά της δολοφονίας όπως τα περιέγραψαν γείτονές  του

«Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα το 100 που ήρθε. Άργησε λίγο να έρθει. Και μετά ήρθε το ασθενοφόρο, αλλά είχε "φύγει" ο άνθρωπος», δήλωσε γειτόνισσα του άτυχου επιχειρηματία.

Ένας άλλος γείτονάς του ανέφερε ότι πληροφορήθηκε από τον κουμπάρο του την δολοφονία του 46χρονου. «Ο κουμπάρος μου βγήκε έξω και μου είπε "κάτι συμβαίνει εδώ". Δεν τον άφησε να φύγει προς τα κάτω η αστυνομία. Είχε φτάσει και μάλιστα τού είπαν ότι ήταν κάτω στην άσφαλτο (σσ. ο 46χρονος). Τώρα πώς έγινε δεν ξέρω», δηλωσε






Το χρονικό της δολοφονίας

O 46χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε τα πυρά αγνώστων, λίγες στιγμές αφότου βγήκε από την οικία στο Πανόραμα Βούλας και μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στο άνοιγμα ενός δρόμου, το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ

Δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά επιχείρησε να βγει, ωστόσο έπεσε νεκρός όμως, έξω από το αυτοκίνητό του.

Το γεγονός ότι ο 46χρονος δεν είχε σταθμεύσει στο εσωτερικό πάρκινγκ του σπιτιού του, αλλά είχε αφήσει το αμάξι του στο συγκεκριμένο σημείο, απ' όπου χρειαζόταν να κάνει ελιγμούς για να ξεπαρκάρει, διευκόλυνε το έργο των δραστών, δίνοντάς τους τον απαραίτητο χρόνο και οπτικό πεδίο για το «χτύπημα».



IMG_0077


Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του

Από το πρωί, τη σύζυγό του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, η οποία είναι μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», έχουν επισκεφθεί φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Η ίδια είναι σε κατάσταση σοκ μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση σε δημοσιογράφους.


 

Πληροφορήθηκε την δολοφονία του συζύγου της λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, όταν η ξανθιά καλλονή, μόλις που είχε προλάβει να δείξει στο κοινό δύο εντυπωσιακές δημιουργίες του διάσημου οίκου σε ένα σόου που δεν έπεφτε «καρφίτσα», στην ταράτσα γνωστού εμπορικού κέντρου

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 κάνοντας έναν πολυτελή γάμο στην Μύκονο και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου