Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Γάλλος «τρέλανε» το Μέγαρο των Ηλυσίων: Τηλεφώνησε 195 φορές σε μία μέρα για να επικρίνει τον Μακρόν


Ο 38χρονος καθηγητής μουσικής τέθηκε για αρκετές ώρες υπό κράτηση - Έχει «ξαναχτυπήσει» επί Ολάντ - «Χαίρει άκρας υγείας» λένε οι ειδικοί που τον εξέτασαν
«Φωτιά» πήρε προχθές το τηλεφωνικό κέντρο του Μεγάρου των Ηλυσίων, καθώς μέσα σε 24 ώρες ένας Γάλλος έκανε 195 κλήσεις για να επικρίνει την πολιτική του προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι απλά ήθελε να επικοινωνήσει με τον 40χρονο Μακρόν καθώς θεωρεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα σε μια δημοκρατία να επικοινωνεί κανείς απευθείας με τον πρόεδρο.

Ο 38χρονος άνδρας, κάτοικος της πόλης Annecy στην Άνω Σαβοία, τέθηκε αρκετές ώρες υπό κράτηση την 22α Οκτωβρίου. Θα προσαχθεί στο δικαστήριο τον Ιανουάριο του 2019, σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο «France Βleue».

Ο Γάλλος καθηγητής Μουσικής χαίρει άκρας υγείας, όπως αποφάνθηκαν οι ειδικοί .

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, τηλεφώνησε 195 φορές μέσα σ΄ένα 24ωρο στο Μέγαρο των Ηλυσίων για να εκφράσει την αντίθεσή του στην πολιτική που ασκεί ο 40χρονος πρόεδρος.

Ωστόσο, όπως σχολιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο.Έχει ενοχλήσει το Ελιζέ και παλαιότερα... επί Ολάντ.

Μίνα Αγγελίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου