Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Συνωστισμός στους δρόμους της Μυκόνου για ένα μπλουζάκι «Off- White» 600 ευρώ


Αναμονή δύο ωρών για t shirts των 600 ευρώ, τα τραπέζια των 25.000 και τα αυτόγραφα - Αν
δεν είσαι «Off- White» δεν είσαι στην μόδα
Η είδηση ότι ένα από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη, σύμφωνα με φετινή παραδοχή του περιοδικού Τime, έρχεται στην Μύκονο δημιούργησε πανικό εδώ και πολλές ημέρες.

Ο Virgil Abloh δεν είναι απλά ένας σχεδιαστής μόδας, είναι ο άνθρωπος που έγινε γνωστός λόγω της φιλίας του και της συνεργασίας του με τον Kanye West και εκείνος που δημιούργησε το νέο trend της μόδας με τον fashion brand Οff -White το οποίο αποτελεί την νέα μοδίστικη φρενίτιδα, αναγκάζοντας μέχρι και την δημοφιλή Louis Vuitton να συνεργαστεί μαζί του υπογράφοντας την φετινή ανδρική συλλογή του οίκου.



of_wh_02


Τα ρούχα και παπούτσια Off –White δημιουργούν πανικό καθώς παιδιά ευκατάστατων οικογενειών αλλά και απλός κόσμος περιμένουν ακόμη και λίστα αναμονής για ένα T shirt ή ένα συλλεκτικό παπούτσι, διόλου ευκαταφρόνητης αξίας.

Στην Μύκονο πάντως, ο Virgil, έφερε στην νεολαία συνωστισμό ο οποίος κατά κοινή ομολογία ξεπέρασε ακόμη και τον ενθουσιασμό που επέφεραν οι Τζίτζι Χαντίντ και Εμιλι Ρατακόφσκι κατά τα εγκαίνια του Nammos Village.



of_boy_73


Oι Σπύρος και Φίλιππος Λιακωτίτης που έφεραν τον δημοφιλή οίκο στην Ελλάδα, δημιουργώντας την πρώτη Boutique Off – White της Ευρώπης στην Μύκονο, ήξερε πολύ καλά τι έκανε και αποδείχτηκε το προηγούμενο Σάββατο στα εγκαίνια. Από τις 6 το απόγευμα η οδός Καλογερά όπου βρίσκεται το ομώνυμο κατάστημα ήταν πλημμυρισμένη από κόσμο που ήθελε όχι απλά να μπει μέσα και να επιλέξει ρούχα αλλά και να φωτογραφηθεί με το πιο επιδραστικό άτομο της μόδας. Ο δρόμος ασφυκτιούσε από άτομα ηλικίας 18 μέχρι 30 τα οποία σπρώχνοντας προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά στη πόρτα. Παρά το γεγονός ότι ως ώρα άφιξης είχε αναφερθεί 6.30 μμ , ο Virgil Abloh, ως νέος σταρ της μόδας έκανε την εμφάνισή του με δύο ώρες καθυστέρηση. Χρειάστηκαν σωματοφύλακες για να καταφέρει να διανύσει κάποιους δρόμους και να φτάσει στο brand του. Τον συνόδευε ο νεαρός επιχειρηματίας Σπύρος Λιακωτίτης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ολγα Πάστρα.

Ο ερχομός του Virgil έφερε φρενίτιδα. Νεαροί πίεζαν τους bodyguards προκειμένου να μπουν στο κατάστημα , να ψωνίσουν και να ανταλλάξουν δυό κουβέντες με τον designer. Πάνω από τα Τ- Shirt των 600 ευρώ δόθηκε μάχη. Νεαρά χέρια κυριολεκτικά τα «άρπαζαν» με διάθεση να πληρώσουν όσο όσο γι΄αυτά ακόμη κι αν δεν ήταν το νούμερό τους. Το ίδιο συνέβη και με τα αθλητικά παπούτσια που κάποια τα αγόρασαν με διάθεση να εξασφαλίσουν ένα αυτόγραφο από τον Virgil. Πάνω από τις κρεμάστρες έγινε πόλεμος! Κόσμος από την boutique προσπαθούσε να συγκρατήσει το πλήθος που έκανε σαν δαιμονισμένο.

Ο Virgil έδειχνε να το απολαμβάνει. Μασώντας χοντρό μαρκαδόρο υπέγραφε παντού. Σε μπλούζες, πουκάμισα , παπούτσια που έβγαιναν από τα πόδια ακόμη και σβέρκα. Ο Σπύρος Λιακωτίτης παρατηρούσε με ενθουσιασμό τα τεκτενόμενα. Το ίδιο έκανε και ο Kanye West o οποίος σε μια σχετική ανάρτηση του Off –White Μykonos στο instagram σχολίασε. «Ωραίο το χαλί που σου σχεδίασαν Virgil, θέλω κι εγώ ένα» . Για να εισπράξει από το Virgil την απάντηση « Μην ανησυχείς, σύντομα θα έχεις το δικό σου».



of_027
of_096


Ο Virgil ράπαρε στα decks

Ολο το κοσμικό παιχνίδι του event παίχτηκε στο εστιατόριο Αvra της Μυκόνου όπου Virgil Abloh και οικογένεια Λιακωτίτη καλωσόριζαν με ελληνικές γεύσεις το brand. Ο Viglil ήθελε να δοκιμάσει την διάσημη ελληνική κουζίνα και έτσι δεν έλειψε ο πατροπαράδοτος μουσακάς, το ψημένο στο φούρνο αρνάκι και τα ντολμαδάκια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν ο γιός του Robert Cavalli, Daniele που διαθέτει το δικό του fashion brand, ο γνωστός Βρετανός blogger Μάθιου Ζόρμπας, ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ, η εντυπωσιακή Παολίνα Διαμαντούλη, η σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Ντε Σουόζα με τον σύζυγό της Mr Zagori Βασίλη Χήτο, ο Δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Cavo Tagoo Σούλα Λιάκου, η Λίντσεϊ Λόχαν κλ.

Η είδηση ότι ο Virgil , λάτρης της μόδας αλλά και της μουσικής θα ανέβαινε στα decks του διεθνώς γνωστού club Moni της Μυκόνου δημιούργησε κέρδη αλλά και πανικό. Οι φαν του πλήρωσαν 25 χιλιάδες για ένα τραπέζι! Μέσα σε χρόνο ρεκόρ εξαφανίστηκε και το τελευταίο σκαμπό με αποτέλεσμα ο κόσμος να ασφυκτιά προκειμένου να ακούσει τις ραπ και χιπ χοπ επιλογές Virgil. Όταν στον χώρο εμφανίστηκε η καλλονή Izabel Goulart με τον σύντροφό της Kevin Trapp τα κινητά πήραν φωτιά. Εκατοντάδες κόσμου λυκνιζονταν με τον Virgil να νιώθει εκστασιασμένος. Ηταν η πρώτη φορά που ήρθε στην Μύκονο και ήταν … ευτυχισμένος

Virgil Abloh: «Μ΄αρέσει η ιδιοσυγκρασία σας και ο τρόπος ζωής σας»

Ο Αμερικανός Virgil Abloh δεν είναι τυχαίο άτομο στον χώρο της μόδας. Σπούδασε αρχιτεκτονική αλλά θέλησε να αλλάξει τον κόσμο μέσα από την δική του fashion ματιά « Η μόδα είναι ένας ωραίος τρόπος για να επικοινωνείς με τον κόσμο. Μέσα από ένα ρούχο περνάς ουσιαστικό την άποψή σου για τα πράγματα. Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι τόσο επιδραστικός στις νέες γενιές» λέει στο «Gala» και συμπληρώνει « Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Μύκονο και μ΄αρέσει. Βρίσκω συναρπαστική την εξωστρέφειά σας και τον τρόπο ζωής σας. Εχοντας σπουδάσει αρχιτεκτονική μπορώ να εκτιμήσω πολλά πράγματα σε σχέση με την αισθητική και την ιστορία σας». Οσο για την συνεργασία του με τον Kanye West; “ Δεν είναι μόνο συνεργασία είναι και φιλία» διευκρινίζει. « Είναι μια ουσιαστική ανθρώπινη σχέση πολλών χρόνων».



of_2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου