Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Ο Αντώνης Ρέμος στηρίζει τους πληγέντες με ένα πάνω από 200.000 ευρώ


Ο Αντώνης Ρέμος ήταν και φέτος συνεπής στο καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού με το διεθνές κοινό του στο Nammos αρχικά άλλαξε ημερομηνία, για να πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε με τις φωτιές στην Αττική.

Ο τραγουδιστής είχε ήδη πει πώς θα παραχωρούσε την αμοιβή του για την ενίσχυση των πυροπλήκτων ενώ και πάνω στα τραπέζια της συναυλίας της Παρασκευής υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή και ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μαραθώνα τυπωμένος σε καρτελάκια στα ελληνικά και αγγλικά ώστε οι θαμώνες να μπορέσουν να ενισχύσουν οικονομικά ακόμα περισσότερο τους πληγέντες.

Η διοίκηση του Nammos έκανε το πρώτο βήμα καταθέτοντας 100.000 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με το People το τελικό ποσό ξεπέρασε τα 200.000€.

Πριν αρχίσει η συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Αιγύπτιου συναδέλφου του Amr Diab οι δύο καλλιτέχνες απευθύνθηκαν στο κοινό στα ελληνικά και στα αραβικά σημειώνοντας: «Υπάρχουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που μας απασχολούν.
Για σας η ερώτηση είναι: “πρέπει να βρίσκεστε εδώ απόψε;”.
Για εμάς είναι “πρέπει να τραγουδήσουμε για εσάς απόψε;”. Δύσκολες ερωτήσεις. Η απάντηση είναι “ναι, πρέπει!”.
Γιατί απόψε στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας»,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου