Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Καταγγελία σοκ: Αφού δεν διέταξαν εκκένωση και τους άφησαν να καούν καθυστέρησαν και τη διάσωση!

Αμφισβητώντας πλήρως τους ισχυρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι ήταν έγκαιρος ο απεγκλωβισμός των πληγέντων ιδίως από τις ακτές, πολίτης (προ)καλεί να δοθούν στοιχεία για το ποια ώρα έγινε εισαγωγή σε οποιαδήποτε νοσοκομείο εγκαυματία από τη Ραφήνα ή τη Νέα Μάκρη

Μία νέα, αποκαλυπτική μαρτυρία για την ανυπαρξία σχεδίου διάσωσης των ανθρώπων από τη φωτιά στο Μάτι την περασμένη Δευτέρα και την απουσία του κρατικού μηχανισμού έχει περιέλθει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Μια ακόμη μαρτυρία που καταρρίπτει τους προκλητικούς ισχυρισμούς των αρμοδίων ότι βρίσκονταν εκεί τις δραματικές εκείνες ώρες για να αντιμετωπίσουν τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς -η οποία ούτως ή άλλως δεν είχε αντιμετωπιστεί...

Ο καταγγέλλων αναφέρει πως ο ίδιος απεγκλώβισε από την φλεγόμενη περιοχή την πεθερά του, και συγκεκριμένα από σημείο πλησίον της Αργυράς Ακτής και τη μετέφερε με δικό του μέσο στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» στις 10μμ την περασμένη Δευτέρα.

Επιπλέον, αμφισβητώντας πλήρως τους ισχυρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου οτι ήταν έγκαιρος ο απεγκλωβισμός των πληγέντων ιδίως από τις ακτές, (προ)καλεί να δοθούν στοιχεία για το ποια ώρα έγινε εισαγωγή σε οποιαδήποτε νοσοκομείο εγκαυματία από τη Ραφήνα ή τη Νέα Μάκρη.

Η μαρτυρία-καταγγελία έχει ως εξής:

"Σχετικά με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για δήθεν έγκαιρο απεγκλωβισμό από τις παραλίες θέλω να σας ενημερώσω για τα εξής : Κοιτάξτε ποια ώρα έγινε η εισαγωγή της κυρίας Μ. Κ. (τα στοιχεια της ασθενούς είναι στη διάθεση του protothema.gr) στο Ερρίκος Ντινάν το βράδυ της 23/7 και ποιά ώρα έγινε η εισαγωγή σε οποιοδήποτε νοσοκομείο του πρώτου εγκαυματία που απεγκλωβίστηκε με πλωτό μέσο από τις παραλίες και μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Ραφήνας ή της Νέας Μάκρης και από εκεί στο νοσοκομείο (όχι εγκαυματίες από το Νεό Βουτζά). Η κυρία Κ. είναι πεθερά μου, την απεγκλώβισα εγώ με μοτοσυκλέτα γύρω στις 10 το βράδυ από την ακτή δίπλα στην Αργυρά Ακτή και την μετέφερα με ΙΧ στο Ντινάν, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαύματα Β' βαθμού στο 25% του σώματός της. Νοσηλεύεται ακόμη στο ίδιο νοσοκομείο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου