Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι


Δείτε πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία,
το μεσημέρι της Τρίτης.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χωράς και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά θα επηρεαστούν:


Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βραδύ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Αύριο Τέταρτη (01-08-18)
Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά.

Την Πέμπτη (02-08-18)

Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά.

Την Παρασκευή (03-08-18)
Κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η δυτική στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική).

Το Σάββατο (04-08-18)
Μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και βόρεια) .

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.my.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου