Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Παραιτείται και δεύτερος αντιδήμαρχος στον Μαραθώνα


Ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Έργων Βασίλης Τσουπράς αποφάσισε να καταθέσει
την παραίτησή του - «Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ»
Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Έργων στο Μαραθώνα Βασίλης Τσουπράς, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην περιοχή.
Λίγο νωρίτερα, είχε ανακοινώσει την παραίτησή της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού.
Ο κ. Τσουπράς ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ότι τη Δευτέρα θα καταθέσει «με επίσημο έγγραφο στο Δήμο την ολοκληρωτική παραίτησή» του.

«Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου», έγραψε ο κ. Τσουπράς.

Πάντως, ο υπό παραίτηση αντιδήμαρχος επισημαίνει ότι από το πρώτο λεπτό ήταν «στον τόπο της πυρκαγιάς και με όλες μου τις δυνάμεις έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι του για να περιορίσουμε το μέγεθος της καταστροφής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου