Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ!

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ!
ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ – ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ» ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΣΤΕ
Από τη σελίδα του Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Χ. Ποθουλάκη, στο Facebook, αντιγράψαμε μια πρώτη δημόσια αντίδρασή του σε δυο πράγματι προκλητικά,
αιχμηρά και ενδεχομένως συκοφαντικά δια του τύπου δημοσιεύματα (εφόσον αποδειχθούν ανυπόστατα και ψευδή), που φέρεται να εξέδωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων τις τελευταίες ημέρες, (14.6.2018 με τίτλο : «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ήταν «…απών» και 16.6.2018 με τίτλο «Περί χρηστής διαχείρισης και νομιμότητας»).
Και στα δύο τον «φωτογραφίζουν», χωρίς να τολμούν όμως να τον ονομάσουν, αναφέροντας γενικώς, χωρίς παρουσίαση κάποιων στοιχείων, που να δικαιολογούν φράσεις για «πόλεμο λάσπης, από συγκεκριμένο παράγοντα του τόπου μας» και για «συκοφαντίες και ψεύδη που εκτοξεύονται από τον γνωστό πλέον ¨παράγοντα¨ του Δήμου …..».

Ο κος Ποθουλάκης δεν είναι άτομο. Είναι θεσμικό όργανο, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης,  ΣτΔΕ.
Εάν δεν σας ελέγξει αυστηρά και ενδελεχώς, θα υποστεί τις συνέπειες παράβασης καθήκοντος κλπ κλπ. Ο ΣτΔΕ ενεργεί με διαταγή εισαγγελέως, πρέπει να παραδώσει στον εισαγγελέα αυτά που του ζητάει. Εσείς αρνείστε πεισματικά να δεχτείτε την παράνομη ύπαρξη σας και τώρα πλέον έρχεται η τιμωρία. Την τιμωρία και τις ποινές δεν θα σας τη δώσει κάποιος ΣτΔΕ αλλά η ελληνική δικαιοσύνη.
Εσείς λειτουργώντας σαν συμμορία όλα αυτά τα χρόνια, είχατε μάθει να πιάνετε τον έναν γνωστό, να πληρώνετε τον άγνωστο και να κάνετε το μαύρο-άσπρο.
Φροντίσατε, κινούμενοι με την παλιά σας παραβατική συμπεριφορά, να αγνοείτε τους πάντες. 
Ο κ. Μαρλαντης άνοιξε την υπόθεση σας κι επειδή κρίθηκε σοβαρή, ο εισαγγελέας την παρέπεμψε στο αμέσως επόμενο όργανο του τον ΣτΔΕ που δυστυχώς για εσάς είναι ο κ.Ποθουλακης.

Για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα (γιατί οι υπόλοιποι ως ανυποψίαστοι, ενδεχομένως θεωρήσουν ότι τα δημοσιεύματα αφορούν κάποιο εγκληματία), είναι η γνωστή πλέον στάση του Συμπαραστάτη στην υπόθεση ελέγχου κακοδιοίκησης ή μη όσον αφορά μια επιχορήγηση του Δήμου Σ-Α προς την Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων το 2016.
Ως φαίνεται δεν έχει γίνει ακόμα κανονικός οικονομικός απολογισμός που να έχει κατατεθεί στην αρμόδια οικονομική δημοτική υπηρεσία, με παραστατικά –και όχι απλές καταστάσεις δαπανών– που από το νόμο επιβάλλεται να έχουν ημερομηνία εντός του 2016 και έπρεπε να είχαν υποβληθεί σύμφωνα με τον νόμο έως το τέλος Φεβρουαρίου 2017, κλπ.
Επιπλέον και ο ΣτΔΕ έχει ζητήσει με έγγραφό του από 23.2.2018 και άλλα έγγραφά του σχετικά με την Ομοσπονδία και τα στοιχεία της υπόθεσης (χωρίς να έχει πάρει θέση). Μάλιστα έχει προσφύγει και στον εισαγγελέα. (Δείτε αναλυτικά:
Παρόλα αυτά η Ομοσπονδία δεν ανταποκρίθηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το αρνητικό για την Ομοσπονδία έγγραφο της αρμόδιας Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σ-Α (Δείτε το: Καταπέλτης ο Συμπαραστάτης για την Ομοσπονδία Συλλόγων Δήμου Σ-Α).
Η ηγεσία της Ομοσπονδίας, προκατειλημμένα και εσφαλμένα, το «χρεώνει» στον Συμπαραστάτη, από τον οποίο φαίνεται ότι θα επιθυμούσε -για αδιευκρίνιστους λόγους- κατ' εξαίρεση, στάση συγκάλυψης και όχι αναζήτηση στοιχείων και έλεγχο των δημοτικών υπηρεσιών για κακοδιοίκηση, έχοντας από 20.3.2018 ενημερώσει γραπτώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδος.

Ιδού λοιπόν τι απαντάει επικαλούμενος τον νόμο, ο Συμπαραστάτης, στις κυρίες όπως λέει της Ομοσπονδίας, τις οποίες φαίνεται να εγκαλεί λέγοντας ότι «εκείνες διακαώς θα τον ήθελαν προφανώς άβουλο και αναρμόδιο σε κάθε περίπτωση» και καλεί «κάθε ενδιαφερόμενο δημότη να απευθύνεται σ’ αυτόν για έγκυρες κατά νόμο απαντήσεις, σε θέματα όπως και το αναφερόμενο»
Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ:
{Επειδή όπως διαβάζω κάποιες κυρίες (αν και υπηρετούν στο Ελληνικό Δημόσιο ή σήμερα είναι συνταξιούχοι του δημοσίου) προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, γράφουν ή συμφωνούν με ανακοινώσεις που διαστρεβλώνουν βασικούς κανόνες της δημόσιας διαχείρισης, ο ΣτΔΕ (που εν προκειμένω ελέγχει διαμεσολαβητικά την κακοδιοίκηση του Δήμου και εκείνους που εμπλέκονται στην κάθε περίπτωση), τις καλεί να διαβάσουν προσεκτικά τα άρθρα 54 και 56 του Ν. 2362/1995 (ο νόμος έχει τροποποιηθεί αλλά οι διατάξεις αυτές παραμένουν έως σήμερα στις νεότερες εκδόσεις)
Για παράδειγμα :
1. Στην § 1 του άρθρου 54 διαβάζουμε: «Δημόσιος υπόλογος είναι όποιος διαχειρίζεται, έστω και χωρίς νόμιμη εξουσιοδότηση, χρήματα, αξίες ή υλικό που ανήκουν στο Δημόσιο ή σε ΝΠΔΔ…….» (Πιστεύω να γνωρίζουν ότι ο Δήμος υπάγεται στο δημόσιο λογιστικό, κλπ)
2. Στην § 3 του ιδίου άρθρου αναφέρεται: «Οι δημόσιοι υπόλογοι υπάγονται στον έλεγχο και εποπτεία:
β) Του οικείου Διατάκτη
γ) ...Κατά τον έλεγχο και εποπτεία των υπολόγων...εφαρμόζονται οι διατάξεις περί Οικονομικής Επιθεωρήσεως του Υπουργείου Οικονομικών (βλέπετε σήμερα την Υπηρεσία Εκτάκτων & Ειδικών Ελέγχων).
3. Ο «οικείος Διατάκτης» λοιπόν της επίμαχης επιχορήγησης για το 2016 (και μόνο εντός αυτού του έτους) είναι ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος (για την ακρίβεια το Δημοτικό Συμβούλιο) οπότε ο νόμος ορίζει ότι ο υπόλογος φορέας που επιχορηγήθηκε, υπάγεται -δια των διαχειριστών του- στον έλεγχό του (του Δήμου Σ-Α).
Τι λέει όμως η ανακοίνωση των δήθεν συκοφαντημένων κυριών; Λέει ευθέως και αντίθετα από τον νόμο ότι:
«Αρμόδιοι για να κρίνουν την επάρκεια και την νομιμότητα των δικαιολογητικών δεν είναι ούτε ο Δήμος ……..»!!!!!!!!!!
Ευτυχώς το γράφουν και το ομολογούν για να μην ισχυριστούν μια άλλη στιγμή ότι δεν το είπαν. Μας λένε λοιπόν ότι ο «Διατάκτης» που τους έδωσε τα χρήματα δεν είναι αρμόδιος να ελέγξει που πήγαν και πως διαχειρίστηκαν τα χρήματά του αλλά αρμόδιοι είναι μόνο οι άλλοι (Ε.Σ. κλπ). Όπως τις συμφέρει δηλαδή.

Εδώ δηλαδή οι κυρίες προβαίνουν απροκάλυπτα σε σοβαρά ατοπήματα (απευθύνομαι ατομικά γιατί οι ευθύνη των δημοσίων υπολόγων είναι ατομική, δηλαδή εν προκειμένω δεν έχει σχέση ολόκληρος ο επιχορηγηθείς φορέας, ούτε οι υπόλοιποι σύλλογοι, όπως προφανώς επιχειρούν να τους τρομοκρατήσουν και να τους στρέψουν κατά οποιουδήποτε αρμόδιου ή κατά του ΣτΔΕ). 

Ενδεχομένως δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι λέγουν και τι γράφουν, αφού φθάνουν στο σημείο να μη δέχονται ούτε τη διαμεσολάβηση του ΣτΔΕ για έλεγχο κακοδιοίκησης (που είναι αρμόδιος στο επίπεδο του Δήμου), ενώ στη συνέχεια, αφού και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου αρνήθηκε να αναγνωρίσει νομιμότητα στις ενέργειές τους (βλ. έγγραφο 9420/25.4.2018 του Δήμου Σ-Α) εφευρίσκουν δικά τους αυθαίρετα προσκόμματα καταργώντας ουσιαστικά και τον νόμο και αντί να προσέλθουν ως ελεγχόμενες στις διαδικασίες ελέγχου με την επιβαλλόμενη σεμνότητα, μετατρέπονται επικριτές και ελεγκτές στρεφόμενες κατά του οποιουδήποτε τους ζητήσει πλήρη στοιχεία (αφού μέχρι σήμερα καταθέτουν απλές καταστάσεις και επ’ αυτών απευθυνόμενες από 5.4.2018 εγγράφως στον Δήμο Σ-Α, αναφέρουν επιλέξει:
«ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ κο ……..»
Μετέπειτα και προφανώς κατόπιν της έγγραφης αντίδρασης της δημοτικής υπηρεσίας επί της ανωτέρω «παραγγελίας», επανήλθαν λέγοντας τώρα «έχουμε ζητήσει από την Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου να μας χορηγήσει ΒΕΒΑΙΩΣΗ κατάθεσης των ανωτέρω εγγράφων».
Ως γνωστό όμως η βεβαίωση κατάθεσης δεν είναι το καλώς έχειν.
[Περί του ανωτέρω πάντως περιεχομένου της από 5.4.2018 αίτησής τους πληροφορηθήκαμε από το με ημερομηνία 25.4.2018 έγγραφο της Δημοτικής Υπηρεσίας, η οποία πληροφορεί για «την κατάθεση απλής κατάστασης φερόμενων δαπανών εκδηλώσεων οικονομικών ετών 2016 – 2017» (δηλαδή μόνες τους ομολογούν «ανοίκειες» πληρωμές – δαπάνες; και μετά θα τους φταίει ο ΣτΔΕ ή οποιοσδήποτε άλλος θα το αντιληφθεί;)].
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, η διοίκηση όμως έχει συνέχεια και οι προβλεπόμενες ελεγκτικές πράξεις επιβάλλεται να ολοκληρωθούν με νηφαλιότητα, σε κάθε περίπτωση - υπόθεση και προς κάθε κατεύθυνση, όσο κι αν δεν αρέσει στις ελεγχόμενες κυρίες ή οποιονδήποτε άλλον, όσο κι αν ο ΣτΔΕ γίνεται δυσάρεστος, ενεργώντας τις οφειλόμενες ενέργειές του και έχοντάς τους ζητήσει με 3 έγγραφά του τις απόψεις και τα πλήρη στοιχεία τους (έγγραφα του ΣτΔΕ που παραμένουν αναπάντητα, σε αντίθεση με τον Δήμο και την Περιφέρεια που έχουν ανταποκριθεί και για το λόγο αυτό έχουν καταγγείλει την δεύτερη !!).
 Ο νόμος όμως ισχύει για όλους και σ’ αυτήν την κατεύθυνση, με σεβασμό των ελεγκτικών κανόνων, πρέπει να κινούμαστε όλοι και πρώτοι από όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο ασχολούνται με τα κοινά, ιδίως όταν πρόκειται για δημόσιο ή κοινωνικό χρήμα. 

Είναι περίεργο ότι ενώ ο ΣτΔΕ δεν έχει τοποθετηθεί επί ειδικών ζητημάτων της υπόθεσης, ούτε έχει εκδώσει ακόμα πρόταση – έκθεσή του, δέχεται από καιρό τώρα προκαταβολικές επιθέσεις εκ της ομάδας των υπευθύνων κυριών, επειδή απλά κάνει τη δουλειά του, ενώ εκείνες διακαώς θα τον ήθελαν προφανώς άβουλο και αναρμόδιο σε κάθε περίπτωση, εκτός κι αν (ως φαίνεται) θα επρόκειτο για κάτι που του ……. εγκρίνουν. Δυστυχώς αυτή φαίνεται να είναι η αντίληψή τους, ενδεχομένως έτσι έχουν συνηθίσει.

Αυτά επί του παρόντος και θα συνιστούσα σε κάθε ενδιαφερόμενο δημότη να απευθύνεται στον Συμπαραστάτη για έγκυρες κατά νόμο απαντήσεις σε θέματα όπως και το αναφερόμενο}
Με τιμή
Ο ΣτΔΕ
Χ. Ποθουλάκης


29 σχόλια:

  1. Διάβασα και το κείμενο που δημοσιεύει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με ημερομηνία 16.6.2018, που ουσιαστικά υπονοεί τον Ποθουλάκη και τον κατηγορεί ως συκοφάντη και το κείμενο αυτό επικροτούν από κάτω η κα Εμφιετζή, ο κ. Μπαλτάς, η κα Παϊζη, η κα Χασιώτη, ο κ. Γιαμπουράς, η κα Πατητάκη και δυο - τρεις ακόμα και έχω να πω τα εξής :
    1. Γιατί οι διοικούντες την Ομοσπονδία δεν φρόντισαν να έχουν υποβάλλει εμπρόθεσμα έως 28.2.2017 οικονομικό απολογισμό με παραστατικά, αλλά καθυστερούν έως και σήμερα ακόμα ;
    2. Γιατί η Ομοσπονδία δεν έχει σωστό καταστατικό, ώστε να δύναται να λαμβάνει νομίμως επιχορηγήσεις για πολιτιστικά (ποιοι το συνέταξαν) ;
    3. Γιατί στην φορολογική ενημερότητα του 2016 η Ομοσπονδία δεν ήταν φορολογικά ενήμερη και χρωστούσε στην Δ.Ο.Υ 725,00 ευρώ από πρόστιμα ;
    4. Γιατί οι διοικούντες την Ομοσπονδία δεν χρησιμοποίησαν (παρά μικρό μέρος) του ποσού της επιχορήγησης στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις του 2016 για τις οποίες και την έλαβαν από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος ;
    5. Γιατί οι διοικούντες την Ομοσπονδία χρησιμοποίησαν αυθαίρετα και χωρίς έγκριση το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της επιχορήγησης στις εκδηλώσεις του 2017 για τις οποίες όμως δεν είχαν έγκριση δαπάνης από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος ;
    6. Γιατί οι διοικούντες την Ομοσπονδία δεν έχουν ακόμα καταθέσει οικονομικά παραστατικά δαπανών στον Δήμο Σ-Α ;
    7. Γιατί οι διοικούντες την Ομοσπονδία δείχνουν να φοβόνται τον έλεγχο και όποιος απευθυνθεί σ’ αυτούς για αναζήτηση στοιχείων τον ονομάζουν συλλήβδην συκοφάντη ;
    8. Γιατί οι διοικούντες την Ομοσπονδία δεν δημοσιεύουν και τοπικά στους πολίτες αναλυτικούς απολογισμούς όλων των εσόδων – εξόδων, κατ’ έτος, όπως κάνουν άλλοι σύλλογοι ;
    9. Γιατί η Ομοσπονδία είχε και ίσως έχει και σήμερα ως μέλη της, συλλόγους «σφραγίδες»
    Με βάση τα παραπάνω εννέα (9) σημεία ποιος τελικά συκοφαντεί την Ομοσπονδία ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ, η οποία τελικά επιτίθεται σε τρίτους και τον Συμπαραστάτη για να αποσείσει τις δικές της ευθύνες ;
    Κ.Ι.
    Λογιστής Α’ Τάξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Εισαγγελέα μαζέψτε τους !!!
    Εφόσον συμβαίνουν αυτά υπάρχει μεγάλο θράσος.
    Τι μιλάνε οι άνθρωποι – εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ;
    - Με βάση την παράγραφο 1, ο Δήμος θα έπρεπε σε εύλογο χρόνο από την εκπνοή της προθεσμίας να έχει εκδώσει Πράξη καταλογισμού 5.000 ευρώ σε βάρος της Ομοσπονδίας (Η υποβολή εκκαθαριστικού απολογισμού από την Ομοσπονδία και εν συνεχεία η μη έκδοση της πράξης καταλογισμού από τον Δήμο επί ένα και πλέον έτος τώρα, στοιχειοθετεί το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος τόσο για τους αρμόδιους της Ομοσπονδίας, όσο και για τους αρμόδιους του Δήμου)
    - Με βάση την παράγραφο 2, εφόσον η Ομοσπονδία στο άρθρο 2 του καταστατικού της δεν ορίζεται ως κύριος – πρωτεύων σκοπός ο πολιτιστικός, η χορηγηθείσα επιχορήγηση του 2016 είναι μη σύννομη και ευθύνεται γι’ αυτό ο Δήμος (Αυτό σημαίνει στοιχειοθέτηση του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος)
    - Με βάση την παράγραφο 3, επίσης προκύπτουν αδικήματα για παράβαση καθήκοντος (κατά αυτών που προκάλεσαν τα πρόστιμα και κατά αυτών που πλήρωσαν – κατέβαλαν την επιχορήγηση)
    - Με βάση τις παραγράφους 4, 5 και 6 προκύπτει απατηλή ενέργεια, παράνομες δαπάνες και παράβαση καθήκοντος εκ μέρους της Ομοσπονδίας και παράβαση καθήκοντος από τους αρμόδιους του Δήμου Σ-Α
    - Με βάση τις παραγράφους 7 και 8 προκύπτει το μέγα θράσος των υπευθύνων της Ομοσπονδίας
    - Με βάση την παράγραφο 8, προκύπτει παράβαση καθήκοντος από πλευράς της Ομοσπονδίας, του Δήμου που την αναγνωρίζει, την έχει στην Διαβούλευση και την επιχορηγεί και των εποπτικών αρχών που δεν κάνουν στοιχειωδώς τη δουλειά τους
    ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ …… ΔΑΚΤΥΛΟ
    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΡΘΩΣΗ : Στην πρώτη περίπτωση (στην παρένθεση) αντί για "Η υποβολή εκκαθαριστικού απολογισμού από την Ομοσπονδία" βάζω το σωστό που είναι"Η ΜΗ υποβολή εκκαθαριστικού απολογισμού από την Ομοσπονδία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟ ΟΥ ΠΟΙΕΙ
      Ομοσπονδια και δημος ειναι ενοχοι συγκαλυψης. Ως εκ τουτου " ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ!.

      Διαγραφή
    2. Το ξέρει ο Δήμος πόσο ένοχος είναι και γι' αυτό σιωπά. Καλά το πάει ο ΣτΔΕ, αν τον αφήσουν. Η κόντρα βλέπω μεγαλώνει όσο καλεί ο εισαγγελέας

      Διαγραφή
  4. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙ-ΑΝΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΣτΔΕ.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    Ο ΣτΔΕ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΝΤΟΧΗ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΟΕΝΘΗΡΕΝΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΑΔΩΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣτΔΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΔΣ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε φιλοι γιατι δεν ψαχνετε να μαθετε τι ποσοτητες τροφιμων μαζεψε η συγκεκριμενη κυρια, μετα του συζυγου της για το Βελιγραδι, και ποσα εστειλε στους δεινοπαθουντες; Θα τρομαξετε!!!!

      Διαγραφή
  5. Μποχα!, βρωμα!, δυσοσμια!
    Ειναι η Ομοσπονδια
    Τιποτα δεν προκειται ν αλλαξει
    εαν ο Εισαγγελεας ( απο αυτην) δεν μας απαλλαξει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από συζήτηση που διέρρευσε μεταξύ δημ. συμβούλων που τους είδα ανήσυχους γιατί φοβούνται θα τους πάρει η μπάλα κι αυτούς, ο ΣτΔΕ λέει καταθέτει στον εισαγγελέα στο επόμενο διάστημα. Αυτό φαίνεται τους ανησυχεί και έχουν βάλει μπροστά την Πίτσι μπας και τον φοβίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κε/ Ποθουλακη το θέμα με την ομοσπονδία είναι πολύ μεγαλύτερο, από τις γνώσεις σας και την δυνατότητα σας.
    Τι Είναι μια οργανωμένη συμμορία, που λεηλατεί τα πάντα, δεν μπορείς εσύ, Ή κάποιος άλλος, από τα γνωστά κρατικά όργανα έλεγχο να τους ξεσκεπάσει.
    Μέσα σε όλον αυτόν τον αγώνα που κάνεις πραγματικά σαν ΣτΔΕ, κάνε μια καταγγελία σε αυτή την ειδική νέα υπηρεσία δίωξης Μαύρου Χρήματος, σε 24ωρες θα τους έχουν Όλους, καθαρισμένα αυγά, να τους στείλουμε όλους στον οικονομικό εισαγγελέα, που είναι εντελώς άλλο δικαστήριο και θα αφήσουν σε σένα τα στοιχεία για να συνεχίσεις χωρίς προσκόμματα κι άνωθεν επεμβάσεις την ποινική δίωξη τον πραγματικά εμπλεκόμενων.
    Όλοι ζητάτε πάρα πολλά αο τον ΣτΔΕ, αλλά κανένας δεν προσφέρει πραγματική βοήθεια. Ελπίζω να σε βοήθησα ΣτΔΕ, κάνε την καταγγελία με τα στοιχεία που έχεις που είναι υπεραρκετά στη δίωξη Μαύρου χρήματος, να τελειώσει αυτή η κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. ΣτΕ, Κ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ,
    Ξεκινησατε μια ερευνα, για την Ομοσπονδια, η οποια λογω θεσης και φυσης αυτης (Ομοσπονδιας) προυποθετει
    ισχυρα και αδιασυστα στοιχεια προς τεκμηριωση των κατηγοριων εις βαρος αυτης.
    Μεγαλο το βαρος της ευθυνης αλλα και της θεσμικης σας υποχρεωση να προχωρησετε εις την ολοκληρωση της ερευνας προς αποφυγην τοσο ποινικηω διωξεων ( συκοφαντια, διασυρμο, διαπομπευση κλπ, οσο και την προστασιαν της Θεσμικης σας αξιοπρεπειας και προσωπικης σας υποσταση.
    Επειδη εχετε αποδειξει πως ειστε γνωστης της ΑΔ καθως και της ΠΔ, πιστευω, ακραδαντως, πως θα προστατευσετε το ονομα σας, και θα ολοκληρωσετε με την καταδικην, και καταργηση του υφησταμενου Κ.Σ. της Ομοσπονδιας, εφοσον επιβεβαιωθουν οι καταγγελειες- κατηγοριες σας!
    Υ.Γ. Απαιτειται θαρρος και τολμη για την καταπολεμηση της διαπλοκης και των συμφεροντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.
      40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΙΩΚΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
      ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΟΥΡΟΥ ΦΙΛΙΠΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΑΙΞΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  9. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ
    Φίλοι μου αγαπημένοι, διαβάζοντας τα παραπάνω και ζώντας τα τελευταία χρόνια στην Αρτέμιδα, όπου ξαναβρέθηκα με τον Ποθουλάκη τον οποίο αναφέρετε, τον οποίο γνώρισα στον Έβρο όταν ήταν σύμβουλος της τότε Νομαρχίας, σκέφθηκα (γνωρίζοντάς τον εγώ προσωπικά καλά και γνωρίζω από κοντά τις «ιστορίες» του), να σας κάνω ένα δώρο.
    Να σας παραθέσω ένα απόσπασμα Πρακτικών συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής στις 6.11.2000, για να δείτε τι έκαμε τότε στον Σημίτη και την παρέα του (αν και ΠΑΣΟΚ τότε ο Χρήστος, αλλά από τέτοια δεν καταλαβαίνει). Μια ολόκληρη μέρα τους είχε και συζητάγανε για τα σκάνδαλα και τα κακουργήματα που ακολούθησαν μετά από τις καταγγελίες του για φαγοπότι δισεκατομμυρίων δραχμών (τότε) στο ελληνικό δημόσιο
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (6.11.2000), στην οποία το θέμα έφθασε όταν οι αντίπαλοι του Χ.Π άρχισαν να τον πιέζουν και να τον συκοφαντούν, οπότε τους πήγε στον εισαγγελέα και εκείνος βρήκε την άκρη και έστειλε 13 στελέχη για κακούργημα. Ας προσέχουν λοιπόν τι λένε και τι γράφουν και οι κυρίες και οι φίλοι/ες της Ομοσπονδίας
    Διαβάστε λοιπόν ………………… ΟΤΑΝ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    «ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Κωνσταντίνος Γείτονας): Κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στην ημερήσια διάταξη των ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΩΝ Θα συζητηθεί η υπ'αριθμ.17/13.10.2000 επερώτηση των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κυρίων Μιχάλη Παπαδόπουλου ………………
    Τα έργα και οι ημέρες της Γραμματείας αποκαλύπτονται, όμως, ανάγλυφα από τη δικαστική έρευνα, που επιτέλους έσπασε το απόστημα και έκανε γνωστά τα ευρήματα του σκανδάλου. Η μηνυτήρια αναφορά του υπαλλήλου της Γραμματείας κ. Πoθουλάκη, η οποία αφορούσε εμπλοκή σε παράνομες πράξεις και κακοδιαχείριση που έγιναν στη Γραμματεία Νέας Γενιάς, πραγματικά ανέδειξε το θέμα. Συζητάμε σήμερα, με αφορμή ένα κρίσιμο γεγονός σε έναν ευαίσθητο τομέα του δημοσίου, που είναι οι υπηρεσίες νεότητας, ένα γεγονός δυσάρεστο σε όλους μας και ειδικά για μας, αν θέλετε, τους ιδιαίτερα νεότερους Βουλευτές, που είναι αρκετά ενοχλητικό να μιλάμε για τη νέα γενιά με αυτόν τον τρόπο, ενώ θα μπορούσαμε να δημιουργούμε, θα μπορούσαμε να προγραμματίζουμε ένα καλύτερο αύριο……………………
    Στις 20.1.1999 ο κ. Ποθουλάκης προσέρχεται στον ανακριτή, όπου καταθέτει ένα ογκώδες υλικό,…….. ο ανακριτής και στη συνέχεια ο εισαγγελέας (αυτό προκύπτει από τη δικογραφία), απαιτούν από αυτόν να καταθέσει το συντομότερο όσα διάσπαρτα ανέφερε …………… για τις παράνομες πράξεις στη Γραμματεία Νέας Γενιάς και γενικότερα για το δημόσιο -προσέξτε το αυτό, οι καταγγελίες δεν αναφέρονται μόνο στη Γραμματεία Νέας Γενιάς, εμπλέκονται και άλλοι φορείς του δημοσίου- και αυτός δεσμεύεται εγγράφως να καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά. Αμέσως διατάσσεται προκαταρκτική εξέταση με βάση το υλικό της μηνυτήριας αναφοράς, ενώ για όλη την υπόθεση ο κ. Ποθουλάκης έχει ενημερώσει γραπτά την υπηρεσία του, το Γενικό Γραμματέα, αλλά και σας, κύριε Υπουργέ, με το υπ' αριθμόν 3021/16.5.2000 έγγραφό του προς εσάς, όπως διαπίστωσα από το υλικό το οποίο μου κατετέθη από τον Συνήγορο του Πολίτη…………………………………..
    Στις 23.5.2000 και ενώ η προκαταρκτική εξέταση για τη
    μηνυτήρια αναφορά (του Ποθουλάκη) βρίσκεται σε εξέλιξη, αντικαθίσταται ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, ο κ. Σφηκάκης από τον κ. Σακελίωνα με απόφαση, βέβαια, του Πρωθυπουργού (τότε ήταν ο Σημίτης). Στις 31.8.2000 η Εισαγγελία Αθηνών ανακοινώνει τις πρώτες διώξεις με βάση την προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά του κ. Ποθουλάκη, μια μηνυτήρια αναφορά, που σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στον Τύπο έχει τίτλο: "Υποθέσεις κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης στη Γραμματεία Νέας Γενιάς και άλλες παράνομες πράξεις στο δημόσιο τομέα"……..».
    (Κάντε υπομονή, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, έτσι για να μάθουν οι «κυριούλες» της Ομοσπονδίας και οι εμπλεκόμενοι με το ΚΕΛ και αεροδρόμιο τι τους περιμένει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΑΣΥΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ.
      Η ΣΠΕΙΡΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ.
      ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΩΝ.
      ΑΥΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΑΛΛΑ ΝΟΝΟ Ο ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΣΑ 2-4-5.000ΕΥΡΩ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ.
      ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΚΥΡΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΚΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  10. Ά, έτσι. Σκληρό καρύδι ο ΣτΔΕ με ιστορία εξολοθρευτή λαμογιών. Αντε με το καλό να την κάνει και στις κυρίες της Ομοσπονδίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμεσα σε αυτους ειναι και ενας και μια κολητη της πιτσι οι οποιοι εργαζονταν στον αρχιαπαταιωνα πωλητη οπλων και εκδοτη εφημεριδασ που τωρα ειναι φυλακη!!!!!! Ψαξτετο

      Διαγραφή
  11. Μαθαίνουμε από έγκυρη πηγή ότι σχεδόν κάθε ημέρα η Πίτσι (συνοδευόμενη συνήθως και από την κα Σαρρή) πηγαίνει στον τρίτο όροφο του Δημαρχείου στα Σπάτα και την στήνει έξω από το γραφείο του Δημάρχου Σπάτων - Αρτέμιδος, στο οποίο με την πρώτη ευκαιρία που ανοίγει η πόρτα μπουκάρει υποβάλλοντας του δυο σταθερά αιτήματα με τα παρακάτω περιεχόμενα :
    α) Να στηριχθεί για να φέρει θέμα στο Δ.Σ. για ξήλωμα του Ποθουλάκη από τη θέση του Συμπαραστάτη (οι φανεροί λόγοι είναι που ο ΣτΔΕ δεν την καλύπτει στην υπόθεση των ατασθαλιών της Ομοσπονδίας, ενώ οι κρυφοί ανάγονται στον ρόλο που εκείνη φαίνεται τελικά ότι έχει αναλάβει να παίξει και να αποδυναμώσει τον ΣτΔΕ στην υπόθεση του ΚΕΛ) και
    β) Να της υπογράψει ο Δήμαρχος βεβαίωση εν λευκώ, ότι τα χαρτιά (απλές καταστάσεις δαπανών) που κατέθεσε πρόσφατα, εκπρόθεσμα στον Δήμο, για την επιχορήγηση που έλαβε η Ομοσπονδία το 2016, είναι επαρκεί και νόμιμα, παρά το γεγονός ότι η Οικονομική υπηρεσία του Δήμου και με πρόσφατο έγγραφό της (αριθ. πρωτ: 17061/15.6.2018) της ζητά να καταθέσει και τα «πρωτότυπα παραστατικά» για να είναι σε θέση να αντιπαραβάλει αυτά με τις δηλούμενες πραγματικές δαπάνες, δηλαδή να εξετάσει αν αυτά που κατέθεσε η κα Πίτσι είναι νόμιμα. Φανταστείτε θράσος η κυρία και εκείνοι που ακόμα την ακολουθούν. Κατά τα άλλα ως φαίνεται καταγγέλλει στις 16.6.2018 τον Συμπαραστάτη ως Ομοσπονδία (χωρίς να τον ονομάζει) χρεώνοντάς του ότι συκοφαντεί, ενώ η Ομοσπονδία φαλίνεται καθαρά ότι λέει ψέματα στην ανακοίνωσή της ότι δήθεν έχει καταθέσει τα παραστατικά στο Δήμο, ενώ αντίθετα ο Δήμος το αρνείται και της ζητάει να τα καταθέσει. Για να αποφύγει δε όλα αυτά στην από 16.6.2018 ανακοίνωσή της η κα Πίτσι, αναφέρει ότι δήθεν ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος, οπότε της προτείνουμε να διαβάσει καλά το άρθρα 65 και 150 του Ν. 4270/14 και να ετοιμαστεί για τον εισαγγελέα, ο οποίος σε κάθε περίπτωση είναι αρμόδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ λογικό είναι η ΠΙΤΣΙ και η συμμορία τους, να μην θέλει να συμβιβαστεί με μια ήττα που εκτός από τα χρήματα, τι στερείσαι ήδη Η κοινωνική υπόσταση που είχε στην περιοχή και την οδηγει τον απόλυτο εξευτελισμό μιας καταδίκης.
    Ο δήμαρχος φαντάζομαι, δεν είναι ανεύθυνος για το έγκλημα, αλλά πλέον είναι δήμαρχος αυτό που ήθελε να πάρει από τις συμμορίες, το πήρε και την εξουσία που κατέχει τώρα χρησημοποιεί εναντίον των συμμοριών.
    Ο Δ.Μαρκου μπορεί να είναι βλάκας, ηλίθιος, ανόητος, τεμπέλης, αλλά τα προσωπικά του συμφέροντα, έχει αποδείξει ότι ξέρει να τα υπερασπίζεται μέχρι το τελευταίο σεντ.
    Ο ΣτΕ, είναι μια ανεξάρτητη αρχή και ήδη έχει τελειώσει την υπόθεση Πίτσι, μένει να πάει στο φυσικό δικαστή της και να πέσουν οι καμπάνες, που θα ορίσει ο δικαστής.
    Ηδη ο δήμαρχος, είναι συγκατηγορούμενος και συνένοχος, θα ήταν τρέλα ανόητος, να δώσει στην Πίτσι, παράνομες, παράτυπες περαίωσης που θα επιβαρύνει πολύ χειρότερα την κατάσταση του.
    Αντε και τον ξεφορτώθηκε θεωρητικά τον ΣτΕ, πρέπει να ξεφορτωθεί και τον ΔΣ Μαρλαντη, που είχε τη τρέλα να πάει στον εισαγγελέα και να καταγγείλει την αμαρτωλή ομοσπονδία.
    Κι όλα αυτά ξεκίνησαν,γιατι η τρελη Πιτσι ειπε στον Μαρλαντη,«ΕΣΥ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ» όταν ρώτησε κάτι σχετικό με κάποια υπόθεση της Πιτσι.
    Τώρα είναι ήσυχος και ανύπαρκτος, γιατί έχει αναλάβει ο πλεον ειδικός ο ΣτΕ, αν σταματήσει ο ΣτΕ, ποιος εξασφαλίζει ότι δεν θα ξαναπάει ο Μαρλαντης στον εισαγγελέα και θα συμπεριλαμβάνει δημοτικούς υπαλλήλους, δήμαρχο και ΣτΕ?
    Αυτά που κάνει Πίτσι πλέον,ειναι οι τελευταίοι σπασμοί του κρεμασμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΜΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ?
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣ@ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ 2€ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΞΑΝΕ 500€ ΚΑΜΠΑΝΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ ΕΝΣΥΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πες πες θα είναι διδακτικό! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    Η ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Κ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑ Η ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ.
    ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΊΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και σήμερα πρωϊ 25.6.2018 η Πίτσι ήταν στον 3ο όροφο του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος, την έχει "πονέσει" πολύ ένα έγγραφο με αριθ. πρωτ: 17061/15.6.2018 της υπηρεσίας οικονομικού που την βγάζει "νοκ άουτ" για το θέμα της διαφαινόμενης κακοδιαχείρισης της επιχορήγησης που έλαβε το 2016. Το περίεργο είναι οτι η κυρία ισχυρίζεται οτι έχει καταθέσει και παραστατικά στον Δήμο αλλά το δημοτικό έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας την διαψεύδει και ως φαίνεται τα έχει βάλει τώρα και με τους υπαλλήλους θεωρώντας οτι πίσω από αυτούς βρίσκεται ο Συμπαραστάτης, μη γνωρίζοντας η καημενούλα ότι ο Συμπαραστάτης ορθώς και εκ καθήκοντος ελέγχει τις υπηρεσίες για κακοδιοίκηση και στην υπόθεση αυτή, οπότε αν τους πιάσει (και δεν ξέρουμε μήπως ήδη έχει συμβεί) σε παράβαση δεν υπάρχει συγχωροχάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά νομίζει η Πίτσι οτι τρώμε κουτόχορτο ; Κι αφού όπως γράφει είναι καθαρός ουρανός που αστραπές δεν φοβάται η Ομοσπονδία, γιατί δεν παραδίνει τα παραστατικά που της ζητάνε. Αρμόδιοι και αναρμόδιο κατ' εκείνη, τι θα πει αυτό ; Αν είναι καθαρή αυτή και οι συνεργάτριές της (κ.κ. χασιώτη και Σαρρή) θα έπρεπε να μη δίνει δικαιώματα να δίνει αμέσως ότι της ζητάει ο έλεγχος από την οποιαδήποτε δημόσια Αρχή. Αλλιώς δικαιώματα δίνει μόνη της, δεν της φταίνε οι υπάλληλοι, ούτε ο ΣτΔΕ που εμείς οι δημότες έτσι τον θέλουμε σκληρό και αδέκαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω οπως κ πολλοι αλλοι ασχετοι με τα κολπα του δημοσιου,δεν καταλαβαινω, γιατι υπαρχουν κ λειτουργουν ακομα συλλογοι,σωματεια,που δεν εχουν σωστα τα χαρτια που πρεπει ανα πασα στιγμη να εχουν ετοιμοπαραδοτα?
    Σε σταματα ο ΔΙ.ΑΣ γιατυπικο ελεγχο, τι θα τους πεις Οχι δεν σου δινω το δικαιωμα να με ελεγξεις γιατι δεν εισαι Τροχαια?
    Αν δεν εχεις τα χαρτια που εισαι υποχρεωμενος να εχεις παντα μαζι σου, αρχιζει η τιμωρια σου,φταιει ο ελεγκτης που σε επιασε να εισαι παρανομος, η εσυ που εισαι υ[ερανω νομου παρανομος?
    Κοντευουμε να τρελαθουμε, με αυτα που διαβαζουμε, αμαν πια.
    Παρτε τους τα χαρτια τις σφραγιδες, κλεισε δημαρχε τα γραφεια τους να τελειωνει αυτη η κοροιδια.
    η Πιτσι κανει εκδηλωσεις σαν να μην συμβαινει τιποτα,ολα ομορφα κ καλως καμωμενα, ενω ειναι σε ελεγχο αρπαχτης αλλα ευγενικα οπως το λετε εσεις κακοδιαχειρησης.
    Τι το παιδεύεται πια τοσο?
    Κλειστε την επιτελους να τελειωνει, αυτο το παραμυθι Πιτσι,Αννα,Σαρη κ το κακο συναπαντημα ολου του χωριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι η Πίτσι, η Δήμητρα, η Γεωργία, η Ελευθερία, η Ν..ι, η Ελένη, η Άννα, ο Γιώργος, κλπ, κλπ "κάνουν εκδηλώσεις σαν να μην συμβαινει τιποτα" με την κρυφή υποστήριξη του Δημάρχου, μέσω Δονάτου και «Ξενοφώντα», γιατί αυτό είναι το "όπλο" τους σκοπεύοντας στην άγνοια του κόσμου και οτι το τοπικό πολιτικό σύστημα δεν τους κυνηγάει ως Ομοσπονδία και συλλόγους με ψήφους, αφού είναι της ίδιας πάστας - λαμόγια. Χρησιμοποιούν λοιπόν τον Μαέστρο (Α....ο, που και αυτού το όνομα βρίσκεται πλέον στην Δικογραφία της Ομοσπονδίας) και κάποιους άλλους και άντε να καταλάβει ο απλός ανυποψίαστος δημότης τι κρύβεται πίσω από τις μουσικές βραδιές για ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ και ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ με το αζημίωτο των Χορηγών (μεταξύ αυτών πάντα και ο Μπαμπάς της Άννας). Ωραίος κόσμος αγγελικά φτιαγμένος. Και δεν βρίσκεται ένας ……πούστης από τους 32 δημοτικούς συμβούλους (εξαιρέσαμε τον Μαρλαντή) να τους πει ΩΣ ΕΔΩ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, να υπογράψει και να ζητήσει να κληθεί ο ΣΤΔΕ στο Δημοτικό τους Συμβούλιο και να απαντήσει για το τι συμβαίνει με την περιβόητη αυτή Ομοσπονδία και τους συλλόγους της. Βρε μόνο ο Μαρλαντής είχε την ευαισθησία. Εδώ η κυρά Πίτσι αρνείται να καταθέσει παραστατικά στον Δήμο για την επιχορήγηση που της έδωσε και ακόμα κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν ζήτησε να κληθεί ο οικονομικός διευθυντής ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτοι ΟΛΟΙ είναι συμμορίες πολλά χρόνια, όπως όλες οι συμμορίες δρουν φαινομενικά ανενόχλητες, μέχρι να συλληφθούν και να τελειώσει η δράση τους.
    Θ Αλ Καπονε σκότωνε και έφαγε ισόβια για φορολογία, ο Δονατος Αλβανός είναι και διάλεξε να είναι με τις συμμορίες αυτέ όπως η Ραφτοπουλου και όλοι οι προηγούμενοι.
    Οταν θα έρθει η ώρα της ανάκρισης και του σκαμνιού,θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ, όχι που τους έπιασαν, άλλα γιατί δεν θα φάνε άλλα.
    Αυτη η ατιμωρησιά και η μεγάλη καθυστέρηση της δικαιοσύνης δημιουργεί τέτοιες και άλλες συμμορίες.
    Μην ανησυχεί κανένας σας, θα τα βρει όλα ο εισαγγελέας, ο δήμος με αυτά τα λαμόγια δημοτικούς υπάλληλους,αντιδημαρχους , δήμαρχο, περιφέρεια θα το έθαβαν με ένα χάδι τιμωρία.
    τώρα θα τους πάρει όλους μαζί τους απατεώνες, γιατί άπατη τέτοιου μεγέθους χωρίς την υποστήριξη, από τις αρχές δεν γίνεται, η την σταματούν αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν ειναι κακή ιδεα να μπει και το ΣΔΟΕ σε αυτη την ιστορια ετσι για να μην μπορουν με ευκολια να τα κουκουλωσουν λεω τωρα εστω και με ανωνυμη καταγγελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτές όλες οι καρακάξες, μαζί και αρχηγός η ραφτόπουλου, γράφουν και απειλούν τους πάντες, λες και αυτές είναι η νόμιμη διοίκηση του δήμου και είναι τόσο νόμιμες που δεν έχει κανένας δικαίωμα να τις ελέγξει μόνον ο ΘΕΟΣ.
    Ανώνυμη καταγγελία θα την θάψουν σίγουρα, άλλα γιατί ανώνυμη? Εδω το ψάχνει ο Εισαγγελεας, δίκιο ο τύπος που είπε για τα εφοριακά θέματα.
    Ο Ποθουλακης ξέρει να τα κάνει ΟΛΑ αυτά σωστά, του το είπε ξέρει να το κάνει σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου