Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Αμερικανοί και Αυστραλοί κομάντο πραγματοποιούν απόβαση αλά Νορμανδία

Φωτογραφίες: Αμερικανοί και Αυστραλοί κομάντο πραγματοποιούν απόβαση αλά Νορμανδία
Η μεγάλη κοινή άσκηση θεωρήθηκε ένα ακόμη μήνυμα προς το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ στη Βόρεια Κορέα - Πάνω από 30.000 στρατιώτες συμμετείχαν στη μεγάλη άσκηση





Εντυπωσιακές εικόνες από τη μεγάλη κοινή στρατιωτική άσκηση που πραγματοποίησαν Αμερικανοί και Αυστραλοί κομάντο, με τη συμβολή Καναδών και Νεοζηλανδών αλεξιπτωτιστών, έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο της Αυστραλιανής διοίκησης, αποδεικνύοντας την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των ειδικών δυνάμεων των δύο μεγάλων κρατών.

Η όλη επιχείριση εκτυλίχθηκε στις παραλίες του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία. Οι εικόνες παρέπεμπαν στην απόβαση της Νορμανδίας, η οποία έκρινε την έκβαση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τα διεθνή ΜΜΕ, λόγω και της έντασης που υπάρχει με τη Βόρεια Κορέα.

Πρόσφατα, η κυβέρνηση της Αυστραλίας τάχθηκε υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης στην κορεατική χερσόνησο, αν το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ επιμείνει στην επιθετική του στάση και εξαπολύσει επίθεση εναντίον των ΗΠΑ, ή συμμαχικού κράτους.

Οι εικόνες από την άσκηση είναι εντυπωσιακές, καθώς στην άσκηση έλαβαν μέρος πάνω από 30.000 στρατιώτες...



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου