Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο Κάρολος της είπε ότι αρνείται να είναι ο μόνος πρίγκιπας της Ουαλίας χωρίς ερωμένη

Τι αποκαλύπτει στις επίμαχες κασέτες η πριγκίπισσα Νταϊάνα για την ερωτική της ζωή με τον Κάρολο - Γιατί ο αδελφός της, κόμης Σπένσερ, κάνει έκκληση στο Channel 4 να μην προβληθεί το ντοκιμαντέρ
Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση για τη σχέση και τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνας με τον πρίγκιπα Κάρολο, αναμένεται να έρθουν στο φως στη βρετανική τηλεόραση τον επόμενο μήνα, έπειτα από χρόνια αντιπαράθεσης με τη βασιλική οικογένεια σχετικά με τις ηχογραφήσεις.






Η ίδια η Νταϊάνα μπροστά σε μία βιντεοκάμερα, τέσσερα χρόνια πριν από το θάνατό της, αποκαλύπτει τις πρώτες προσπάθειες του Καρόλου να την πλησιάσει ως έφηβος, καθώς και για την θλίψη της που την συνόδευε μετά το γάμο τους, τον Ιούλιο του 1981, γράφει ο Guardian.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diana: In Her Own Words» που θα προβληθεί από το βρετανικό κανάλι Channel 4 την Κυριακή 6 Αυγούστου με αφορμή τα 20 χρόνια από τον αδόκητο χαμό της «πριγκίπισσας του λαού» σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997, η Νταϊάνα αποκαλύπτει τις υποψίες της αναφορικά με τη σχέση του Καρόλου με την «αιώνια αγαπημένη» του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Τον πέμπτο χρόνο του γάμου τους, όταν πλέον βεβαιώθηκε για την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα της Ουαλίας, πήγε στον Κάρολο και τον ρώτησε ευθέως: «Γιατί; Γιατί έχεις αυτή τη γυναίκα δίπλα σου;». Η απάντησή του ήταν κυνική: «Αρνούμαι να είμαι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη»…

Συγκλονισμένη, έτρεξε κλαίγοντας με αναφιλητά στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει τη συμβουλή της.

«Πήγα στη βασίλισσα και της είπα: Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Και μου απάντησε: "Ούτε εγώ ξέρω τι πρέπει να κάνεις". Ο Κάρολος είναι απελπισμένος Και αυτό ήταν όλο. Αυτό ήταν η... "βοήθεια"», αναφέρει η Νταϊάνα.

Επίσης, η ίδια, μιλά και για τον αντίκτυπο ενός ειδυλλίου της με έναν μυστηριώδη άνδρα. Η ασυνήθιστη αυτή σχέση μονοπώλησε για λίγο τις σκέψεις της, μέχρι που η βασιλική οικογένεια άρχισε να την υποπτεύεται.

«Στα 24 μου ένιωθα βαθιά ερωτευμένη με κάποιον που ήταν μέρος όλου αυτού του σκηνικού. Και όταν αυτό άρχισε να βγαίνει προς τα έξω, και μετά εκείνος σκοτώθηκε», λέει η πριγκίπισσα.



Πολλοί θεωρούν ότι η Νταϊάνα αναφέρεται στα συναισθήματά της για τον Barry Mannakee, μέλος της ομάδας της βασιλικής προστασίας, ο οποίος αργότερα σκοτώθηκε σε τροχαίο με μοτοσικλέτα.

Τα βίντεο γράφτηκαν στο ανάκτορο του Κέσινγκτον το 1993 από τον καθηγητή ορθοφωνίας της, Πίτερ Σέτελεν. Η ίδια, του είχε πει ότι η βασιλική οικογένεια είχε υποψίες για την ερωτική της τρέλα με τον Mannakee, αλλά ποτέ δεν βρήκε αποδείξεις.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω με τη φωτιά, αλλά έπαιξα και κάηκα. Τρεις εβδομάδες αφότου έφυγε (σσ. από τις υπηρεσίες του παλατιού), σκοτώθηκε σε τροχαίο (...)», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο νέο αυτό ντοκιμαντέρ του Channel 4 αποκαλύπτονται και νέες λεπτομέρειες από τον ιδιωτικό γραμματέα της Νταϊάνα, καθώς και από τον στενό της φίλο, γιατρό, Τζέιμς Κόλθαρστ.

Περιέχει, επίσης, τα πρώτα δημόσια σχόλια από την καθηγήτρια χορού της, Άν Άλλαν, η οποία μιλά για την «ντροπαλότητα» της πριγκίπισσας, αλλά και για την απόφασή της να ζητήσει από την Καμίλα να αφήσει ήσυχο τον σύζυγό της.

Για την ιστορία, ο Σέτελεν, μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, πούλησε τις κασέτες και ήρθε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά της, η οποία για χρόνια εμπόδιζε την προβολή τους.

Η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών στις επίμαχες κασέτες αποκαλύπτει στον καθηγητή της ορθοφωνίας, τον οποίο προσέλαβε το παλάτι για να βελτιώσει η Νταϊάνα την δημόσια εικόνα της, πως μετά την γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984, το ζευγάρι έκανε σεξ μόνο μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες.

Ο αδελφός της πριγκίπισσας, κόμης Τσαρλς Σπένσερ, μίλησε για το νέο ντοκιμαντέρ στην Daily Mail της Κυριακής και έκανε έκκληση στο κανάλι να μην το προβάλει, καθώς η προβολή του θα στενοχωρήσει ιδιαίτερα τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου