Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Πρόσληψη Γενικού Γραμματέα στο Δ. Σπάτων-Αρτέμιδας

O δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος ανακοινώνει την πλήρωση μίας (1) θέσης Γενικού Γραμματέα η οποία προβλέπεται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (ΦΕΚ 2314/Β΄/17-10-2011)





Για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους ως κάτωθι:
α) Τα γενικά προσόντα και κωλύματα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).
β) Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι., της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
γ) Βιογραφικό σημείωμα σχετικά με τις σπουδές και τις επαγγελματικές ασχολίες – εμπειρία. δ) Πιστοποιητικό γεννήσεως ή Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και
ε) Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Οι δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα με τα οποία θα απασχοληθεί ο/η προσλαμβανόμενος/η θα καθορισθούν με απόφαση Δημάρχου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου επί της οδού Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασιλέως Παύλου Τ.Κ. 190 04 Σπάτα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών, που αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας που έγινε 25.07.2017.

www.aftodioikisi.gr

6 σχόλια:

  1. Αυτο το εγραψε ο Μαρλαντης οταν εδιωξε τον αλλον πρασινοφρουρο τον Ιωακειμ,τωρα φερνει τον αρχιπρασινοκοπριτη τιο αλλη πουστια θελει να κανει η παλιοαδερφαρα ο μουγκος το ΚΕΛ δεν του φτανει? εχει ακριβα γουστα στον πληρωμενο σεξ?
    ας παρει Πακιστανους που ειναι φτηνμοι η αδερφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον Σμερο θα φερει το ειπε ο Μαρλαντης θελει να κανει τον νομοτυπο ο απατεωνας

      Διαγραφή
  2. Ο Σμέρος να δημοσιοποιήσει το βιογραφικό του , που και πόσο έχει δουλέψει όχι κρατικοδίαιτος αλλιως μια από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Σμέρος και ο κάθε Σμέρος είναι καθαρά κομματικές επιλογές και γραμμάτια όπως και ο Μάρκου που όταν φύγει από Δήμαρχος το κόμμα κάπου θα τον βάλει, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είναι ανύπαρκτος και αδιάφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ. ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΣΤΩ Κ ΣΕ ΚΑΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΕΣΤΩ ΠΑΣΟΚ.ΓΓ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ Κ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το πράμα ο Δ.Μάρκου,δεν ανήκει σε καμία κατηγορία,του ζωικού βασιλείου,ένα παραδόπιστο,φοβισμένο τίποτα είναι.
    Θα συνεχίσει να καταστρέφει τα πάντα γύρω του μέχρι να καταστραφεί και ο ίδιος.
    Το μόνο που ίσως μας σώνει,είναι πολύ τεμπέλης και τον Μάιο του 2018 θα πάει εκεί που δεν υπάρχει επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου