Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

«Μοιράζει» λουκέτα η ΑΑΔΕ: Οι επαγγελματίες δεν ξέρουν τι θα πει... απόδειξη

«Μοιράζει» λουκέτα η ΑΑΔΕ: Οι επαγγελματίες δεν ξέρουν τι θα πει... απόδειξη
Λουκέτο για 48 ώρες σε ένα από τα μεγαλύτερα και κοσμικότερα beach bars του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, 48ωρο λουκέτο σε ψητοπωλείο της Μυκόνου κοντά στο Αεροδρόμιο
Σωρεία παραβάσεων που αφορούν κυρίως στη μη έκδοση αποδείξεων προέκυψε από τους ελέγχους που διενήργησαν τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και τα οποία επέβαλαν ποινή λουκέτου για διάστημα έως και 96 ώρες.




Ειδικότερα, επιβλήθηκαν οι ακόλουθες ποινές που προβλέπει η νομοθεσία:

-Λουκέτο για 48 ώρες σε ένα από τα μεγαλύτερα και κοσμικότερα beach bars του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, το «Cabana Beach Bar». Μάλιστα η ομάδα του Cabana Beach ανήρτησε στο Facebook πως «είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω κάποιων δυσχερών καταστάσεων των οποίων δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό Κυριακή 30.07 και Δευτέρα 31.07. Σας ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση σας! Κοντά σας από την Τρίτη 1 Αυγούστου». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι επικαλέστηκαν υψηλές γνωριμίες προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο.
-Στη Θάσο εντοπίστηκαν 16 παραβάτες, με συνολικά 156 παραβάσεις. Μπήκαν 48ωρα λουκέτα σε τέσσερα μεγαλα beach bar, δύο μπαρ της φημισμένης παραλίας «Marble» και ένα στο λιμάνι
-Λουκέτο 96 ωρών σε νυχτερινό κέντρο στην Κομοτηνή 
-48ωρο λουκέτο σε ψητοπωλείο της Μυκόνου κοντά στο Αεροδρόμιο
-48ωρα λουκέτα σε 2 ταβέρνες στις Σπέτσες 
-48 ώρο λουκέτο και εις βάθος έλεγχος σε παλαιότερες χρήσεις επιχείρησης εμπορίου και επεξεργασίας μετάλλων στην Πάτρα. Στην επιχείρηση εντοπίστηκε με τη μέθοδο κλειστής αποθήκης η μη έκδοση παραστατικού πώλησης για 16,6 τόνους χαλκού, συνολικής αξίας 83.490 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου