Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Είναι κατάλληλες οι ακτές στην Αρτέμιδα;

Τα …νερά ταράζει και φέτος η καθιερωμένη έρευνα του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) για τις ακτές της Αττικής και όχι μόνο.

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου συνέλεξε δείγματα από συνολικά 153 πολυσύχναστες ακτές τα οποία “μεταφέρονται σε ψυγείο στα πιστοποιημένα εργαστήρια του ΠΑΚΟΕ και τα συνεργαζόμενα εργαστήρια του ΕΜΠ, όπου μέσα σε έξι ώρες γίνονται οι αναλύσεις”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του
Κέντρου.

Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης, μιας και ένα μεγάλο ποσοστό των ακτών βρέθηκε μολυσμένο και κρίθηκε “ακατάλληλο” για κολύμβηση.

Ευτυχώς σε όλη την περιοχή της Αρτέμιδας ένα μικρό ποσοστό είναι ακατάλληλο!

Η έρευνα διεξήχθη από 2 ως τις 15 Μαΐου, ενώ οι έρευνες θα συνεχίζονται ως το τέλος του Ιουλίου.

17 σχόλια:

  1. Καθόλου κατατοπιστικό το πλάνο ...που είναι η Λούτσα 100 μέτρα μετά , δεξιά ή αριστερά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική Ιορδανίδου4 Ιουλίου 2016 στις 8:25 π.μ.

      και δεξιά και αριστερά ΠΑΝΤΟΥ για αυτό δεν αλλάξαμε δήμαρχο μήπως κ το συμμαζέψει λίγο αλλά αυτός ο Δημήτρης Μάρκου είναι ο χειρότερος απατεώνας ψεύτης που πέρασε ποτέ.

      Διαγραφή
    2. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΒΑΛΕ Κ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΜΕΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΕΡΙ Κ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Παντού κόκκινα ακατάλληλο δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν έρθουν και τα σκατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ωραιότερη παραλία στην Αττική , και ανάξιοι άνθρωποι να την αξιοποιήσουν . Κρίμα . Περιμένω να δω που θα πουληθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική Ιορδανίδου4 Ιουλίου 2016 στις 8:31 π.μ.

      Την έχει πουλήσει ήδη ο Δημήτρης Μάρκου ψάχνει τρόπο να το πει επίσημα

      Διαγραφή
  4. Αγγελική Ιορδανίδου4 Ιουλίου 2016 στις 8:19 π.μ.

    Τώρα ο Δ.Μαρκου θα ρίξει τα λύματα στην θάλασσα και θα τελειώσουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί αν έβγαινε άλλος θα τα είχε κάνει καλύτερα ? Συγνώμη είναι καλό παιδί , απλά δεν έπρεπε να βάλει για δήμαρχος , γιατί φορτώθηκε τα προηγούμενα λάθη . Ισως τα ήξερε , ίσως και όχι . Θα δείξει τι θα γίνει στις άλλες εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλειος Δημητράκος5 Ιουλίου 2016 στις 2:20 μ.μ.

      Το αν θα έβγαινε άλλος Δήμαρχος έπρεπε να πει τα απίστευτα ψέμματα αυτού του Απατεώνα Δ.Μάρκου κ θα ήτανε ο άλλος Απατεώνας ο Χ.Μάρκου που είχε τουλάχιστον το αντρίκια να πει θέλω ΚΕΛ κ σκατά στην θάλασσα να τα αρπάξω πολύ χοντρά κ τον διώξαμε κ φέραμε τον ΑρχιΑπατεωνα Ληστή τον Δ.μάρκου.η κομμώτρια Αννα δεν μετρά ούτε για υποψόφια.Το καλό παιδί 50 χρονών που το είδες κ εμείς βλέπουμε έναν σκληρό Απατεώνα Ψεύτη Ληστή? Μένει πολύ μακριά από τον Δήμο που κάνει τον Δήμαρχο δεν μιλά σε κανέναν δεν πάει πουθενά κ κρύβεται σαν καταζητούμενος,έβρισε δημόσια δημότη με την πιο χυδαία γλώσσα που δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχει στο Facebook τι άλλη αλητεία να κάνει για να αποδείξει ότι είναι Κάθαρμα ντιρινταγκας το πάει παντού το γραμμα.Οι εκλογές αργούν πολύ μέχρι τέλος του χρόνου αυτό το κάθαρμα πρέπει να είναι έκπτωτος,υπόδικος κ αν είναι δυνατόν κ προφυλακισμένος.

      Διαγραφή
  6. Οι άλλοι οι γύρω απο τον δήμαρχο τα κάνουν που μένουν στην περιοχή όλο τον χρόνο ο ίδιος ο δήμαρχος όπως είναι γνωστό μένει μακριά. Οι ίδιοι ήταν γύρω απο όλους τους δημάρχους, ο Δ.Μάρκου απλά τους εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα περισσότερο και απο τους προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΛΗΣΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ? ΚΑΠΩΣ ΕΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ Κ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΡΟΓΗΤΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΛΛΙΠΕΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ 10 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΟΧΙ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ Κ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουράστηκαμε οι μόνιμοι κάτοικοι...οι ίδιοι σύμβουλοι κάθε φορά , με διαφορετικό Δήμαρχο. Εδώ και χρόνια. Συμπεθέρια και κουμπάροι για να πάρουν ψήφο και να ξαναβγούν. Νεκροταφείο πόλη την έκαναν. Την πόλη θα την αλλάξει Δήμαρχος που δεν είναι από την περιοχή, αλλά δεν θέλουν να ψηφίζουν αν δεν είναι τοπικός. Οπότε έγινε πόλη γερόντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μολυσμένη στα μαγαζιά, γιατί αναγκαστικά την καθαρίζουν για να έχουν κόσμο . Σε σκουπίδια κανείς δε κάθετε να φάει και πιει.

      Διαγραφή
    2. Δε μας λές πώς ακριβώς καθαρίζουν τη θάλασσα τα μαγαζιά; Καλύτερα να ψάξουμε πού πάνε τα λύματά τους και μετά να μιλάμε. Πολλοί πάντως έχουν να λένε για κάτι πρωινά 6 - 7 η ώρα που μοσχομυρίζανε οι αγωγοί ομβρίων...

      Διαγραφή
    3. Ο κόσμος που καίγεται από τη ζέστη την φάτσα κοιτάει , που είναι η άμμος. Και αναγκαστικά την καθαρίζουν τα μαγαζιά. Η θάλασσα είναι ο κράχτης , και δεν είναι πάντα βρώμικη, για το λόγο ότι βγάζουν σε στάνταρ ώρες τα λύμματα τα μαγαζιά. Και μη ξεχνάς ότι ο Δήμος εχει οικονομικά οφέλη από τα καταστήματα στην παραλία .

      Διαγραφή
  10. Να που και άλλος επιβεβαιώνει, ότι τα μαγαζιά βγάζουν τα λύματα στη θάλασσα!!!! Ούτε όμως η άμμος καθαρίζεται, παρά μόνο επιφανειακά άντε κανένα χαρτί και αν... Θάβουν τα φύκια αντί να τα μεταφέρουν, άσε που από τους αγωγούς ομβρίων μέσω της αμμουδιάς διέρχονται λύματα. Ό,τι θέλεις έχει η άμμος, μπορεί και βόθρους μαγαζιών. Είχε δημοσιευτεί και φωτό με ...συντριβάνι από το φρεάτιο! Επίσης, ποτέ δεν έχω δει να πλένουν καθημερινά - όπως θα έπρεπε - τις ξαπλώστρες...
    Τώρα για έσοδα του Δήμου, εδώ γελάνε! Για μάθε πόσοι χρωστάνε πρώτα και μετά να μιλάς. Εκτός αυτού γίνεται το έλα να δεις: Καταπατούν αμμουδιά που δεν πληρώνουν ή πολύ παραπάνω από όσο δικαιούνται, στήνουν ό,τι τσαντήρι θέλουν κλπ.
    Αλλά όλα αυτά μοιάζουν τίποτα μπροστά στο αίσχος της ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ. Παρά τις αναρίθμητες μηνύσεις, οι αισχροί αλήτες αφήνουν τον κόσμο άυπνο και ο δήμος αδιάφορος. Τα συμπεράσματα δικά σας....
    Θα μπορούσαμε να έχουμε μια πόλη - ριβιέρα και εξαιτίας των παρανομούντων παραλιακών μαγαζιών, η Αρτέμιδα είναι είμαστε μια ντροπή και μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου