Σάββατο 21 Μαΐου 2016

EgyptAir: Η προφητική φωτογραφία της αεροσυνοδού πριν τη συντριβή

EgyptAir: Η προφητική φωτογραφία της αεροσυνοδού πριν τη συντριβή
Πριν από κάθε μεγάλο ταξίδι η 26χρονη Σαμάρ Εζ Ελντίν αναρτούσε την ανατριχιαστική εικόνα - Είχε προαίσθημα ότι θα χάσει τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα
Την ώρα που οι αιγυπτιακές στρατιωτικές δυνάμεις «χτενίζουν» τη θάλασσα βόρεια της Αλεξάνδρειας για να εντοπίσουν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir, έπειτα από την ανακοίνωση ότι βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα των επιβατών του μοιραίου Airbus, ανθρώπινα μέλη και τμήματα του αεροπλάνου, ανατριχιαστική είναι η σχεδόν προφητική φωτογραφία που είχε αναρτήσει αεροσυνοδός στο λογαριασμό της στο Facebook.




Η Σαμάρ Εζ Ελντίν ήταν μέλος του πληρώματος της EgytpAir στο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Παρίσι-Κάιρο και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ πλησίαζε στην Αίγυπτο.

Η νεαρή Σαμάρ είχε κατά κάποιο τρόπο προβλέψει το τέλος με μία ανάρτησή της στο προφίλ της προ δύο ετών, όταν είχε δημοσιεύσει φωτογραφία αεροσυνοδού, η οποία φαίνεται να βγαίνει από τη θάλασσα κρατώντας τη βαλίτσα της ενώ στο βάθος καταγράφεται το ουραίο τμήμα ενός αεροσκάφους που βυθίζεται στη θάλασσα.

Τη συγκλονιστική φωτογραφία, η Σαμάρ την είχε «ανεβάσει» στη σελίδα της τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν δε μπορούσε να προβλέψει ότι σε μία συντριβή αεροπλάνου θα έβρισκε φρικτό θάνατο.

Βέβαια, στην εικόνα η μόνη επιζήζασα είναι η αεροσυνοδός, κάτι που στην πραγματικότητα δυστυχώς δεν ισχύει για την άτυχη Σαμάρ Εζ Ελντίν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου