Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Αναζητούν τους ιδιοκτήτες των κλοπιμαίων

Αναζητούν τους ιδιοκτήτες των κλοπιμαίων
Ο 61χρονος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου μαζί με δυο αλλοδαπούς που απασχολούσε παράνομα στις οικοδομικές εργασίες, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι τα είχε αγοράσει από διάφορους πωλητές
Πλήθος από τα κλοπιμαία που είχαν βρεθεί στο σπίτι του 61χρονου από τα Νικολαίικα Αιγίου και δεν προέρχονται από τα εργοτάξια εταιρειών που συμμετέχουν στην κατασκευή της Ολυμπίας οδού και του σιδηροδρομικού δικτύου, εξακολουθούν να παραμένουν... «ορφανά»!




Ο 61χρονος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου μαζί με δυο αλλοδαπούς που απασχολούσε παράνομα στις οικοδομικές εργασίες, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι τα είχε αγοράσει από διάφορους πωλητές χωρίς να γνωρίζει την προέλευσή τους. Έτσι, δεκάδες μηχανήματα και εργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν, φυλάσσονται στο κτίριο της Ασφαλείας Αιγίου που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας παρακαλεί τους πολίτες που έχουν πέσει θύμα κλοπής και αναγνωρίζουν ως δικά τους κάποια από τα κλοπιμαία, να επικοινωνήσουν με το τμήμα Ασφαλείας στον τηλεφωνικό αριθμό 26910 – 68743. Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος είχε αδειάσει τα εργοτάξια των εταιρειών και στο σπίτι που έχτιζε είχαν βρεθεί υλικά και μηχανήματα η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου