Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΡΑΦΗΝΑ: Ήρθαν 19 Εκπαιδευτικοί του προγράμματος Erasmus στο 4ο δημοτικό σχολείο(φωτό & βίντεο)

erasmus_dimarxeio_rafinas
Τους εκπαιδευτικούς από την Τουρκία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία που βρίσκονται από σήμερα στη Ραφήνα στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus με τίτλο «Peace through traditional
games and toys» που συμμετέχει το 4ο Δημοτικό υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης στο δημαρχείο. 




Ο κ. Πιστικίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο για τα θέματα παιδείας κ. Γιώργο Κοκκόλη, τον διευθυντή του 4ου Δημοτικού Δρ. Τσόνια και την συντονίστρια του προγράμματος Αμαλία Αγγέλου, βρέθηκαν στο δημαρχείο της Ραφήνας για να καλωσορίσουν τους 19 εκπαιδευτικούς οι οποίοι κατά την διάρκεια της παραμονής τους θα μείνουν στο ξενοδοχείο «Αύρα» και όλη την εβδομάδα θα βρίσκονται στο χώρο του 4ου δημοτικού σχολείου για να έρθουν σε επαφή με το εκπαιδευτικό μας σύστημα, να βιώσουν για λίγο την καθημερινότητα του ελληνικού σχολείου, αλλά και να κάνουν οι ίδιοι δραστηριότητες με τους μαθητές.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης αφού υποδέχθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τους εκπαιδευτικούς τους ζήτησε να δουν όλοι μαζί ένα σύντομο βίντεο με θέμα τη Ραφήνα και το Πικέρμι.

www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου