Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Αποκεντρωμένη Διοίκηση καλεί Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, άμεσα και επειγόντως

Συμπαραστάτης του Δημότη Σπάτων–Αρτέμιδας, Χρήστου Ποθουλάκη: πρωταρχική η ανάγκη τήρησης της ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και της χρηστής διαχείρισης  από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο (για την απόφαση που αφορά απ΄ευθείας αναθέσεις από την ΕΥΔΑΠ)
Διαβάστε στο rpn.gr το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και το Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία αφορά τις προσφυγές που υποβλήθηκαν από τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας Χρήστου Ποθουλάκη, για την απόφαση 100/2016 του Δ.Σ. περί της δημιουργίας ΚΕΛ, στη θέση Πλατύ Χωράφι.




Τι ζητάει άμεσα και επειγόντως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση από τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και το Δημοτικό Συμβούλιο;
αποκεντρωμένη
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η υπόθεση είναι και στο στάδιο της ανάκρισης,με εντολή του εισαγγελέα κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σπάτων –Αρτέμιδας Χρήστου Ποθουλάκη.
Μάλιστα στο φάκελο της υπόθεση έχουν προστεθεί και το έγγραφα με την πρόσφατη απόφαση της ΕΥΔΑΠ που αφορά απ’ ευθείας αναθέσεις, όπως επίσης και το διαβιβαστικό του έγγραφο του Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων–Αρτέμιδας Χρήστου Ποθουλάκη ο οποίος θεωρεί  πρωταρχική την ανάγκη τήρησης της ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και της χρηστής διαχείρισης  από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο
1. Κωδ.6-2016 Τελ. Επιστολή ΣτΔΕ προς Ανεξάρτητη Αρχή Δημ. Συμβάσεων
2. Απόφ. 1891216 ΕΥΔΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου