Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Δείτε τις σίγουρες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους

Δείτε τις σίγουρες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους - Δεν έχουν ούτε ένα δυστύχημα στην ιστορία τους
Δεν έχουν ούτε ένα δυστύχημα στην ιστορία τους
Οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους είναι ένα μοντέλο επιχειρήσεων που υπάρχει στις αερομεταφορές εδώ και δεκαετίες κερδίζοντας όλο και μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα της βιομηχανίας των αερογραμμών.
Σύμφωνα με την PricewaterhouseCoopers, οι low-cost αεροπορικές εταιρείες κατέχουν το 25% των συνολικών δρομολογίων των αερομεταφορών.




Από μία «δεξαμενή» 407 εταιριών χαμηλού κόστους το AirlineRatings.com επέλεξε τις 10 πιο ασφαλείς, οι οποίες δεν είχαν ούτε ένα ατύχημα στην ιστορία τους με βάση τα στοιχεία της International Air Transportation Association(IATA)
low_2.JPG
Η Aer Lingus είναι ο εθνικός αερομεταφορές της Ιρλανδίας, εξυπηρετεί βάσει ενός υβριδικού μοντέλου που προσφέρει και χαμηλού κόστους εισιτήρια, όπως και υψηλού κόστους στους μεγάλης διάρκειας πτήσεων προορισμούς. Η εταιρεία από το 1960 που πετά δεν έχει καταγράψει ούτε ένα θανατηφόρο ατύχημα.
low_3.JPG
Η JetBlue σύμφωνα με το AirlineRatings.com βραβεύτηκε ως η καλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους στην Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Η Jetblue δεν έχει καταγράψει ούτε ένα θανατηφόρο ατύχημα στην ιστορία της.
low_4.JPG
Η Jetstar είναι η low-cost αεροπορική εταιρεία της μητρικής Qantas και σύμφωνα με το AirlineRatings.com είναι η πλέον ασφαλής αεροπορική εταιρεία στο κόσμο. Με βάση την Μελβούρνη η Jetstar δεν έχει ποτέ ατύχημα ή συντριβή στην ιστορία της.
low_5.JPG
Η Thomas Cook είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες charter στον κόσμο. Δεν έχει ιστορικό συντριβών στα χρόνια που λειτουργεί.
low_6.JPG
Η TUI Fly είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία charter της Γερμανίας. Δεν έχει υποστεί ποτέ συντριβή κανένα αεροπλάνο της.
low_7.JPG
Η Westjet είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους του Καναδά. Το AirlineRatings.com την έχει κατατάξει στις πιο άνετες εταιρείες πτήσεων ενώ η WestJet δεν έχει καταγράψει καμία πτώση στην ιστορία της.
low_8.JPG
Η Flybe ιδρύθηκε το 1979 και είναι χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία με έδρα την Νοτιοανατολική Αγγλία. Δεν έχει στην ιστορία της θανατηφόρα ατυχήματα ούτε συντριβές.
low_9.JPG
Η HK Express έχει βάσει το Χονγκ Κονγκ, ενώ ιδρύθηκε το 2004 σαν εταιρεία εσωτερικών πτήσεων στην Κίνα. Το 2011 η εταιρεία υιοθέτησε το low-cost επιχειρησιακό μοντέλο ενώ επέκτεινε τις πτήσεις της και προς αεροδρόμια της Νοτιοανατολικής Ασίας. Δεν έχει θανατηφόρα ατυχήματα και συντριβές αεροσκαφών στο ιστορικό της.
low_10.JPG
Η μεξικανική Volaris ιδρύθηκε το 2005, ως low-cost εταιρεία και σήμερα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας πίσω από την Aeromexico. Η Volaris, δεν έχει ιστορικό συντριβών από την μέρα ίδρυσης της.
low_1.JPG
Η Virgin America πρόσφατα εξαγόρασε την Alaska Airlines για 2,6 δισ. Η εταιρεία από την Αλάσκα από το 2007 που πετά δεν έχει καταγράψει κάποιο θανατηφόρο ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου